reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No tak najczęściej jestem w łóżku już 20:30-21 :D
Omg[emoji33] Nie umialabym zasnac o tej porze[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
No to rzeczywiście fajna cena jeśli jest jak nowy. A z którego jest roku i co to za model? I co to za kolor bo nie widziałam takiego wcześniej? A właśnie, może Ty wiesz, ten daszek się jakoś składa żeby nic nie wisiało? Widziałam, że niektóre foteliki mają z tyłu taki schowek dodatkowy, zapomniałam zobaczyć czy nasz też go ma.
Z tylu jest schowek na daszek a nizej na jakies drobiazgi[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Gratulacje dla męża :) Będziecie mieli teraz mniej nerwową atmosferę w domu :)

Kompletnie o tym zapomniałam, dzięki :D Od razu mi lepiej :D

Czyli w razie potrzeby można zaangażować jakąś ciężarną koleżankę [emoji28] Chociaż Ty to nie bardzo bo Ciebie to już znają :p
No mnie już znają bo zawsze są u mnie te same panie [emoji2] ale nawet nie musiałaby być w ciąży, przecież nie mają napisane w którym jesteś miesiącu [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dokładnie tak jak piszesz :) Ile nawalonych w sztok rusków w internecie sie widzi co skaczą nawet z 8 piętra, wstaja i idą dalej. Tak samo gdy człowiek jest nieprzytomny. W latach 70 była katastrofa lotnicza. Na pokładzie wybuchła bomba, samolot rozerwało a stewardessę wyssało na zewnatrz. Zemdlała w skutek nagłej zmiany cisnienia i spadła, upadając w jakies krzaki. Przeżyła jako jedyna.

Do ma dzis przyjść przesyłka z 4 koszulami i szlafrokiem a jutro paczka z gemini :D

A Nasz syn jakiś wstydliwy i tylko matce daje sie poczuć :D Serio kopie jak oszalały, Ł przykłada rękę czy głowę i koniec. Gdy kopie tak że widac przez koszulke i powiem "patrz" to też przestaje :D

Ja Stasia właśnie najbardziej czuję jak leże na boku. I jak włożę ręke pod brzuch to bardzo mocno dostaje kopniaki po dłoni :)

Mi rodzice powiedzieli wczoraj, że Nasza Tekila znowu zaczęła tyłkiem szorować. Znowu trzeba bedzie pójśc do weta na pczyszczanie gruczołów, a ona tego tak nie lubi że aż piszczy, a jak przekraczamy próg gabinetu podkula ogon żebe lekarz nie miał dojscia. Teraz mam fazę na sprawdzanie jak chodzi. U owczarków niemieckich bardzo często występuje dysplazja stawów, na szczęscie na razie nie widac nic niepokojącego

To Ł ma tak ze mną :D Mnie jest bardzo łatwo uszkodzić. Ogólnie miałąm połamane wszytskie palce niektóre po parę razy, ale 2 złamałam gdy brałam do ręki kubek .... Kostkę skreciłam wysiadając latem z pociagu. Postawiłam nogę i poczułam ból ale myślałam że to zaraz przejdzie. Ale nie przechodziło. Poszłam po 2 dniach do lekarza. Okazało sie po prześwietleniu że mam skręconą kostke i pęknieta kosć śródstopia :D
@Margana mam nadzieję, ze zaraz przejdzie :)

Ja sie czuje dziś jakaś taka połamana. Wszystko mnie boli. Narzekam jak stara babcia :D
Musze się wziąc za porządki w pokoju dziecięcym tj. posegregowac ubrania i je wyniesć do salonu bo dzis ma przyjsc sąsiad pomóc Ł przeniesc łóżko i szafę w inne miejsce. Pradopodobnie wracajac ze świąt bedziemy wiezli juz ze sobą lózeczko, wiec chcemy je już ustawić na docelowym miejscu :)
Miłego dnia!:)
My juz mamy przemeblowanie za soba. Miejscowka czeka gotowa na lozeczko[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry