Margana
Fanka BB :)
A faktycznie, samo pogotowie zostalo[emoji6] To i tak chyba za dlugo nie siedzieliscie co?Jest pogotowie chirurgiczne
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A faktycznie, samo pogotowie zostalo[emoji6] To i tak chyba za dlugo nie siedzieliscie co?Jest pogotowie chirurgiczne
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
W moim przypadku nic takiego nie było [emoji4]A...czyli jak by co nie potrzebuja dowodow, nie dzwonia do lekarza itp. Tylko strata czasu na dojazd tam.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No właśnie mi też się coraz częściej zdarza, Mam wrażenie jak bym nisko ja miała.O ...ja ostatnio mam tak czesto wlasnie[emoji53] Nic przyjemnego, ale to raczej dzidzie nas tam kopia[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Moja caly czas siedzi tak nisko. I wlasnie ciagle cos czuje tam w dole, jakies uklucia, napiecia, rozpychania. I ciagle siku, ale to od raxu tak mocno, ze brzuch mbie boli i sie napina.No właśnie mi też się coraz częściej zdarza, Mam wrażenie jak bym nisko ja miała.
Od 12.30... Daj spokój...A faktycznie, samo pogotowie zostalo[emoji6] To i tak chyba za dlugo nie siedzieliscie co?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O wlasnie mam tak samoMoja caly czas siedzi tak nisko. I wlasnie ciagle cos czuje tam w dole, jakies uklucia, napiecia, rozpychania. I ciagle siku, ale to od raxu tak mocno, ze brzuch mbie boli i sie napina.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
On tylko z wieku maluszek. Waży już 5 kg. Kawał chłopa się szykuje[emoji2] [emoji2] [emoji2]Trzymam kciuki za maluszka!!!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Oj to akcja jak wejście na Everest. Trzymam kciuki!!!!Dziewczyny ide zrobic depilacje[emoji3] Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Teściowa, bo ogólnie nu było jakoś późno, ale na fryzjera itd to już inna historia... Dobrze, że znajoma fryzjerkaTo musieli mieć niezłego stresa![]()
Fajny [emoji106]Właśnie mi siostra napisała, że ma jeszcze bujaczek po siostrzenicy, więc nie musimy kupowaćTylko muszę zobaczyć w jakim jest stanie bo jednak długo leżał na strychu
Zobacz załącznik 843035