olaaa7
Fanka BB :)
A motylka można używać w gondoli czy lepiej żeby dziecko leżało bez niczego?Albo woza w foteliku na stelazu godzinami, zamiast w gondoli. A juz na te poduszki w wozkach to zupelnie patrzec nie moge.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A motylka można używać w gondoli czy lepiej żeby dziecko leżało bez niczego?Albo woza w foteliku na stelazu godzinami, zamiast w gondoli. A juz na te poduszki w wozkach to zupelnie patrzec nie moge.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Niektorzy daja dziecku poduszke do wozka[emoji33] Taka zwykla wielka poduche, albo dolikatniej - taka plaska.
Tez mam wizyte w czwaetek ranoTo wizytujemy razem [emoji4] na którą godzinę?
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Nie no taki motylek by mnie nie draznil[emoji6] Ale moim zdaniem one swietnie sie sprawdza dla dzieci z problemami. Przy zdrowym dziecku uwazam, ze nie ma co kombinowac.Aaa rozumiem, myślałam że o jakichś konkretnych mówiszBo np. teraz są te motylki- szczerze to nawet wyglądają Ok, ale nie wiem czy w ogóle potrzebne, nie zgłębiałam tematu w ogóle
@Karla88 tak te zamszowe piękne! Nawet na czerwony na pewno ktoś by się skusił.
E tam duże. A co powiesz na 5 latka z smokiem? To dopiero przesadaNoo, ale 3 letnie dziecko to już trochę duże na smoczek [emoji16][emoji16] ja to po roku zamierzam na pewno odstawic smoczek
![]()
E tam 5 latek może i do 18 latać [emoji1][emoji23][emoji23]E tam duże. A co powiesz na 5 latka z smokiem? To dopiero przesada
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ej poważnie. Znam bliźniaczki co w listopadzie 5 skończyły i dalej ze smoczkiem chodzą.E tam 5 latek może i do 18 latać [emoji1][emoji23][emoji23]
![]()
O kurcze, to faktycznie masakra. Mysle, ze ten wiek 3 lat jest taki graniczny.Ej poważnie. Znam bliźniaczki co w listopadzie 5 skończyły i dalej ze smoczkiem chodzą.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom