Nowaja16
Fanka BB :)
U nas tak samo masakraNo jeśli tak wyglądać ma wiosna u mnie to boje się pomyśleć czy wgl będziemy mieli jakieś lato ?[emoji54][emoji54][emoji54]![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tak samo masakraNo jeśli tak wyglądać ma wiosna u mnie to boje się pomyśleć czy wgl będziemy mieli jakieś lato ?[emoji54][emoji54][emoji54]![]()
![]()
Tzn jeżeli chodzi o torbę to juz mam spakowany szlafrok, laczki, papiery, chusteczki nawilżające itd brakuje mi wlasnie jeszcze jednej koszuli, wkładek laktacyjny CH, majtki te siateczkowe, laktator, podpaski te poporodowe i chyba tyle, a i mydlo biały jeleńTo ja mam już 2 koszule do karmienia ,szlafrok i wkladki laktacyjne dla siebie![]()
Kup zobaczysz jakie fajne nawet jedna tak na okrycie ,To chyba tez się skuszebo chciałam zamowic ale poprzednio miałam tylko tetrowe i flanelowe
a z tych bambusowych tez są takie ladne
![]()
Dziewczyny chyba padnę
Moja przyjaciółka zrobiła test jest w ciazy!!!!
Ale się cieszę będziemy mieć dzieci z jednego roku !!!
Tak się cieszę
Jechała jeszcze na krew wyniki będzie mieć po 12:00 ale na teście 2 krechy grube
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to chyba tylko ja taka sama samotna w ciaży jestemSuper! Ja wczoraj usłyszałam taką samą wiadomość od bardzo bliskiej koleżanki i też mega się cieszę- nasi synowie się super przyjaźnią, ale ona ma jeszcze 2 latka więc nie sądziłam że zdecydują się na 3Super fajnie!
![]()
to chyba tylko ja taka sama samotna w ciaży jestem![]()
Super!Dziewczyny chyba padnę
Moja przyjaciółka zrobiła test jest w ciazy!!!!
Ale się cieszę będziemy mieć dzieci z jednego roku !!!
Tak się cieszę
Jechała jeszcze na krew wyniki będzie mieć po 12:00 ale na teście 2 krechy grube
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tylko Ty, ja też, zero koleżanek, znajomych czy kogokolwiek z rodziny w ciąży a szkoda, bo fajnie byłoby wychodzić razem na spacerki.to chyba tylko ja taka sama samotna w ciaży jestem![]()
Cieplej ma być dopiero po świętachNo jeśli tak wyglądać ma wiosna u mnie to boje się pomyśleć czy wgl będziemy mieli jakieś lato ?[emoji54][emoji54][emoji54]
![]()
Ja właśnie mam problem bo nie mogę spakować się tak typowo do porodu juz bo w kwietniu idę do szpitala na parę dni :/Tzn jeżeli chodzi o torbę to juz mam spakowany szlafrok, laczki, papiery, chusteczki nawilżające itd brakuje mi wlasnie jeszcze jednej koszuli, wkładek laktacyjny CH, majtki te siateczkowe, laktator, podpaski te poporodowe i chyba tyle, a i mydlo biały jeleń![]()