reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W dzisiejszych czasach mnie nic nie zdziwi. Jak miałam około 20 lat, dalsza ciotka ok 40 lat zauważyła, że mam tampony. Rozmowa wyglądała mniej wiecej tak:
C: Jak możesz używać tamponów skoro ty wiecznie chodzisz sikać?
Ja: A co ma piernik do wiatraka?
C: No musisz go za każdym razem wyjmować jak idziesz siku?
Ja: po co????
C: No a jak nasikasz w tampon i co?
ja: Jak mam nasikać w tampon skoro sikam inną dziurą?
C: Jaką inną dziurą???
Ja: Są dwie, jedną się sika, z drugiej leci okres!
C: Naprawdę??? A to ja nie wiedziałam...

Kurtyna. Kobieta urodziła 3 dzieci. [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23] Ale nie dziwi mnie to az tak, bo wiem, ze jeszcze sporo kobiet jest niedoksztalconych w tych tematach. I to kobiet wyksztalconych ogolnie bardzo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
dzień dobry, pada śnieg, pada śnieg..... No jakaś paranoja.
Witam się z rozpoczętego 26 tygodnia. Czas zaczyna galopować. Po świętach konkretne zakupy wyprawkowe i chcę mieć wszystko gotowe.
Nasz mały smark jakby dzisiaj lepiej. Jutro kolejna dawka leku.
Muszę uporządkować szafę córki bo w 2 miesiące urosła nam masakrycznie i nagle z rozmiaru 122 wskoczyła na 134. Jej też muszę całą nową wyprawkę kupić :)
Oj to duzo urosla corcia.
A Ty jak sie czujesz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No ja czekam na pierwsze i nie ukrywam, że wpadłam w szał :D Nie wiem czy to dlatego, że to pierwsze dziecko, czy dlatego ze jestem trochę control freakiem i wiecznie sie boje ze gdzies nie zdąże, albo że czegoś zabraknie itp

Masakra! u moich znajomych było podobnie rok temu, tylko że ich nie było w domu i zalali wszystkich pod sobą czyli 4piętra :O Trzymam kciuki, żeby jak najlepiej udało Wam się to naprawić :)

Hahahahha ja czasami mówie do dziecka(najpierw podnoszę koszulke zeby lepiej słyszał:D) coś w stylu "Stachu kopnij matke bo sie zaczyna martwić" albo "Kopnij mamę to dostaniesz czekoladkę" :D
Hahahahaha mówię to samo :D no kopnij mamusie :D bo się martwi hahaha

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

[emoji23][emoji23][emoji23] Ale nie dziwi mnie to az tak, bo wiem, ze jeszcze sporo kobiet jest niedoksztalconych w tych tematach. I to kobiet wyksztalconych ogolnie bardzo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja byłam wtedy w ciezkim szoku, bo jak można urodzić 3 dzieci i nie wiedzieć, że wylazły inną dziurą niż siki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bidulko, Ty to naprawdę masz stresu w tej ciaży co nie miara :( Trzymam kciuki, żeby wyniki były lepsze i żebyś lepiej się poczuła :*

Yyy chyba coś ominęłam ostatnio jak byłam zabiegana... Co się dzieje z twoją nerką??? :( kochana na pewno zadbają o ciebie!

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Urlopu się mojej nerce zachciało i pracuje na mega zwolnionych obrotach :/ i do tego bakterie mnie w moczu zaatakowały:/

A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna??? :D jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy? :) i będzie poznawał mój głos?

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Robię dokładnie tak samo [emoji16][emoji16] mówię do brzuszka " no kopnij mamusie nie bądź uparciuch" itp [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Urlopu się mojej nerce zachciało i pracuje na mega zwolnionych obrotach :/ i do tego bakterie mnie w moczu zaatakowały:/

Ojej... Faktycznie co chwile coś... No ale nie załamuj się proszę :*

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry