Nie kuś, bo to nie skończy sie dobrze dla forumowiczek![]()
Możemy rozpocząć taki cykl.... potem kupią to od nas WO "Jak wyglądają przygotowania do porodu bez lukru" i będziemy sławne. Mówię Ci, plan gotowy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kuś, bo to nie skończy sie dobrze dla forumowiczek![]()
Fajnie, ze K wyjechal zadowolony[emoji5] No i niedlugo juz wraca[emoji5]Dzień Dobry![]()
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej![]()
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podobaa ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco![]()
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturkejeszcze 500postow
![]()
nie [emoji23]...żartujesz prawda....?![]()
Ta budka z gondoli chyba jest przekładana, ale nie sprawdzałam, bo spacerówki praktycznie nie będę używać...A spacerówka ma też budkę?
No i jak to sie szybko zmienia[emoji6]Rano tak a obecnie tak hahah byl śnieg nie ma śniegu hehe![]()
![]()
![]()
Fajne zakupy [emoji106][emoji4]Dzień Dobry![]()
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej![]()
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podobaa ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco![]()
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturkejeszcze 500postow
![]()
Mnie pomagały migdały, ale miałam tylko parę razy...Dziewczyny ratujcie! Zgaga mi zaraz chyba gardło wypali co polecacie (miętowa herbata nie pomaga ani cukierki miętowe ;/ )
Dobrze, że się udało znaleźć [emoji106]Dziewczyny szukałam ten glukozy cytrynowej i nigdzie w pobliżu nie ma ale na szczęście znalazłam aptekę, która mi sprowadzi na jutroWięc kamień z serca bo już się bałam, że będzie mi dane pić normalną
![]()
Mi na razie Rennie pomaga. Mozna tez Gaviscon.Dziewczyny ratujcie! Zgaga mi zaraz chyba gardło wypali co polecacie (miętowa herbata nie pomaga ani cukierki miętowe ;/ )
Ja, ewentualnie z pomocą O [emoji14]Matko zrobilam obiad i za duzo mi syplo pieprzu cayenne .. Ostre jak diabli ;D ciekawe kto teraz zje ten caly garnek ;p
DziękiSuper wozeczek
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom