reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dotarła kiecka, moje pierwsze myśli - wygląda jak krupniok w szczewie. Myślicie że może być czy szukać innej?
IMG_20180320_153944.jpg
IMG_20180320_153952.jpg
IMG_20180320_154012.jpg

Załączniki

• IMG_20180320_153944.jpg
    IMG_20180320_153944.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 304
  • IMG_20180320_153952.jpg
    IMG_20180320_153952.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 295
  • IMG_20180320_154012.jpg
    IMG_20180320_154012.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 300
Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
numer 1 : poporodowy słowiański przykucZobacz załącznik 843157
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
Padłam :D jadę tramwajem i sama się do siebie szczerzę hahahhaha

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

dokładnie...

@olaaa7 - po co chcesz dawać do wózka motylka? ok, ładne są, ale dziecku (zdrowemu) do niczego nie jest to potrzebne, nie pomoże mu, a może zaszkodzić, więc - ma sens dawać coś tylko dlatego, że ładne, słodkie, i fajnie wygląda?

super zakup!

ekstra :)
w en sposób na pewno szybko uzupełnisz niedobory :)

ja będę miała dużo, ale ja nie jestem obiektywna ;)
flanelowych pewnie ze 20, tetrowych nie wiem, ale to się przyda do czegokolwiek ;)
Póki co da się w nim zrobić tylko sok z cytrusów. To robię z czerwonych pomarańczy, zwykłych i cytrynę. A przyniosę jutro z piwnicy taki większy do którego można wrzucić jabłka, banana , kiwi itp :) więc troszkę lepszy. Ale same cytrusy też pycha, kazał mi lekarz duzo ich jeść po na ostatniej wizycie :)
Musze zabrać się za plan porodu mój lekarz juz mi kazał przygotować i elektronicznie dojdzie do niego i nie wiem co tam mam wpisać jak będzie cc :D
Nie mam pojęcia nawet jak taki plan wygląda :o
Omg[emoji33] Strasznie wspolczuje i problemu i kosztow! Az nie wiem co napisac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ty kochana nawet nie czytaj o tego typu awariach, bo Ciebie trzyma się pech do takich atrakcji.. u mnie jak narazie pralka, ale też Cię gonie ::oops:

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na sernik? chodzi za mną chyba już z miesiąc a ja się zbieram i zbieram.. bo nigdy sernika nie robiłam :errr:

Jola :) ale czasowa sesja, sto razy lepsza niż te wszystkie podobne do siebie sesje ciążowe.
Polecam ubezpieczenie mieszkania z OC. Jutro już wykupimy ;) ale koszty i stres masakra
My mieszkanie od razu ubezpieczyliśmy z oc, mam nadzieję, że nigdy nie bedziemy musieli korzystać :)

Jola ratuuuuuunku!!!!! Siku!!!!!!!!!!

Seks aż kipi[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hahahhaha polecam się

Jola :) ale czasowa sesja, sto razy lepsza niż te wszystkie podobne do siebie sesje ciążowe.
Polecam ubezpieczenie mieszkania z OC. Jutro już wykupimy ;) ale koszty i stres masakra
Na prawde strasznie wspolczuje. Nie wyobrazam sobie tego co przezywasz.Czyli zwykle ubezpieczenie mieszkania czegos takiego nie obejmuje? Ogarneliscie chociaz juz ten syf?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja mam teraz 4 wizytę ☺️ znowu prawie równo ☺️
Czyli też po 3 tygodniach :D a myślisz , że mój lekarz będzie miał coś przeciwko , że tak szybko znowu na wizytę przyszłam ? I czy ten tydzień nie będzie przeszkadzał w zrobieniu krzywej cukrowej ? :/ O tym zapomniałam..
Dziewczyny szukałam ten glukozy cytrynowej i nigdzie w pobliżu nie ma ale na szczęście znalazłam aptekę, która mi sprowadzi na jutro :) Więc kamień z serca bo już się bałam, że będzie mi dane pić normalną :D
W takim razie muszę zacząć już szukać :o skoro tak ciężko ją kupić :p
Matko zrobilam obiad i za duzo mi syplo pieprzu cayenne .. Ostre jak diabli ;D ciekawe kto teraz zje ten caly garnek ;p
Mój K i moja mama z chęcią :D
ale przynajmniej ocieplenie idzie :D :D :D
Haha no :D

Do góry