reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nadrobiłam Was i zbieram się na wizytę [emoji4] trzymam kciuki za pozostałe wizytujące [emoji8]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Trzymam kciuki [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Są po 15zl. Płyn i proszek :) też zacznę kupować od kwietnia :)
Ja mialam wlasnie wziac, ale stwierdzilam ze nie ma sensu, bo najpierw musze komode kupic, a pozniej prac i miec gdzie to schowac. W Biedronce czesto rzucaja te plyny i proszki. A cena jest spoko, w innym sklepie jak patrzylam jest kilka zl drozej. Przynajmniej u mnie :)

Hej Babeczki,

Prosze o rade.
Dwa miesiace temu!!! Zamowilam dwie recznie robione rzeczy przez pewna pania na fb.
Mieszka ona w mojej miejscowosci. Za pierwszym razem po 3 tygodniach od zamowienia sklamala, ze paczka wrocila do niej I czy ma poprawny adres ( co jest niemozliwe. Wyobrazcie sobie wysylke z Lodzi do Lodzi - paczka z reguly powinna byc u mnie w przeciagu 2 dni). Powiedziala, ze wysle nowa,
Nie wyslala.
Caly czas jednak kontynuowala ze mna rozmowe, przepraszajac, tlumaczac sie itp.
W koncu dwa razy napisala, ze zwroci mi zalezne pieniadze, a w ramach rekompensaty zrobi mi nowe rzeczy I wysle, ale tego tez oczywiscie nie zrobila.
Od poniedzialku nie odpisuje na moje maile, ignoruje mnie.
Jesli zablokuje mnie na fb to nawet nie bede mogla dac negatywnej opinii.
Jestem zdegustowana I rozzalona, ze ludzie tak oszukuja. Szok!!!!
To jej profil (robi piekne rzeczy).
Jak ma otrzymac pieniadze za towar, ktory nigdy nie dostalam? Placilam przez paypala....
Link do: Fikaluka Love

moge ci poradzic tyle napisz jej ze jeżeli paczka do 24 godz nie dojdzie wysyłasz ostateczne wezwanie do zwrotu gotówki jezeli to nie wywiąże sie kolejne pismo będzie przedsadowne wezwanie do zapłaty oraz zgłoszenie do US nie wywiązania sie z umowy

w 99,9999% to pismo działa kasa jest od razu na koncie

reklama
To ja swojego chyba nie doceniam. Bo mnie drażniło zawsze jak siadał i te swoje teksty : kocham Cię bardzo, jesteś całym moim życiem. Albo dziękuje , że Cię mam. Jesteś taka piękna. Bla bla . Nie wiem co mu wtedy odpowiadać :D ale z drugiej strony to jednak Mile. A mimo 4 lat razem się to u niego nie zmienia.
Zdecydowanie takie teksty trzeba doceniać [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry