reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiedz mi czy szukasz jakiegoś konkretnego czy po prostu ma być bardziej różowy? I do jakiej ceny?

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, tak 1300.
Nie szukam konkretnego bo się na nich nie znam, nie orientuje który lepszy itp :)
Żeby był np. szaro-rozowy / bialo-rozowy :)

Ja jak wyszły te problemy z nerka to już całkiem mnie roz... co chwilę coś nowego , ale staram się ogarniać. Do tego całe dnie sama, nic niepotrafie zrobić jedyne co to sniadanie sobie zrobie i do lekarza pojade , mój po całym dniu zmęczony jeszcze musi zakupy obiad pranie itd widziałam wczoraj że już aż miał podkrazone oczy nic niepowie bo wie że leżenie to nie mój kaprys tylko musimy to przetrwać żeby z synusiem było wszystko oki no ale czasami tak mi go bardzo żal że jak złapie doła to potem każdy powód dobry żeby płakać. Ale musimy być silne jeszcze tylko 3 miesiące zostało przetrwamy to , a później będzie już dobrze [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czujemy się podobnie...
O praca, budowa, i jeszcze w domu.... Ale - wszystko dla maleństwa...

0d1yrjjgtd95fou3.png

U nas też ja bardziej, ale na szczęście z O można też pogadać...
Teściowa jest mega zamknięta w sobie, i po O to trochę widać (choć jest bardziej podobny do ojca, a szwagier do niej, i jest chyba najbardziej zamkniętym w sobie facetem jakiego znam...)
Choć oczywiście dużo lepiej mu idzie rozmowa o oczyms konkretnym, niż emocjach, ale ogólnie się stara :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

mój maz tez ma problem w okazywaniu uczuc i wiem ze to z domu wyniosl rodzice wiele im dali ale nie pokazali jak okazywac milosc bo caly czas pracowali jestesmy razem 13 lat i powiem ci ze caly czas ucze mojego Ł jak pokazac uczucia, naszczescie jak sie corka urodzila to oszalal i jej bardzo okazuje milosc zawsze mu powtarzam ze dla mnie dom to nie tylko ludzie i zycie na jakims poziomie ale tez uczucia kazdy z nas ma sie czuc kochany nie musi mi mowic ze kocha mnie ze nie widzi swiata pozamną ale pokazuje to np. gotując codziennie, rozmowia ze mna, najwazniejsze nie komentuje moich zakupow i wydatkow :D to dla mnie najwiekszy dowod milosci hahhahah
no i ja w naszym zwiazku jestem ta swirnieta z glowa w chmurach wymysle cos i realizuje wieczna optymistka on bardziej na ziemi, ja jestem towarzyska on potrzebuje wiecej czasu na klimatyzacje
ale nie wyobrazam sobie ze mglby byc inny, dlatego zaakceptowalam go takim jak jest

reklama
Do góry