G
gosc12
Gość
A jaki macie ?Boże dziewczyny tak Wam zazdroszczę tych wózków ja juz mam od roku kupiony i teraz tyle ładnych aż się zastanawiam czy tamten nie sprzedać ale mąż za bardzo nie chce się zgodzić :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki macie ?Boże dziewczyny tak Wam zazdroszczę tych wózków ja juz mam od roku kupiony i teraz tyle ładnych aż się zastanawiam czy tamten nie sprzedać ale mąż za bardzo nie chce się zgodzić :/
Wcale Ci się nie dziwię, bo miałam tak samoDziękuje :*:* już mam zapisany twój 3w1 w kolorze różowym. I dwa swoje.Nie mogę się doczekać maja
już bym chciała go mieć
![]()
A czemu masz kupiony od roku? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę ale straciłaś maleństwo? Przepraszam, że pytam nie chce sprawiać Ci tym pytaniem przykrości.Boże dziewczyny tak Wam zazdroszczę tych wózków ja juz mam od roku kupiony i teraz tyle ładnych aż się zastanawiam czy tamten nie sprzedać ale mąż za bardzo nie chce się zgodzić :/
O Boze jakie piekneeeee[emoji2] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
torba wymiata musze ja tez zamowic
ja sie załamie dzis zaplacilam 1800,00zł za towar na sklep a ja tyleeeeeee potrzeb mam
i koszyk w hm po rabacie 450,00 ...
Taki camareloA jaki macie ?![]()
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kolejne piękności [emoji4]Mi tez przyszlo huh fajne te wszystkie napisy![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak straciłam maleństwo i leży w pudełku od nowości nie wyciąganyWcale Ci się nie dziwię, bo miałam tak samo
A czemu masz kupiony od roku? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę ale straciłaś maleństwo? Przepraszam, że pytam nie chce sprawiać Ci tym pytaniem przykrości.