Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam o tym, ale gdyby ZUS dowiedział się, że jestem niezdolna do pracy a na prawo jazdy sobie chodzę to bym była ugotowana...Może o zrobieniu prawka pomyślisz jednak wcześniej? Może być trochę łatwiej logistycznie, żebyś chociaż teorię już miała, i tylko jazdy mogą czekać na po porodzie [emoji6]
![]()
Ja dwa [emoji1] jeden był z wieczora a drugi dla potwierdzenia rano [emoji16][emoji16][emoji16]Ja też wszystkie 5[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki zeby już się w końcu wszystko unormowało . Swoje przeszłaś :*To dobrze ze juz lepiej sie czujesz [emoji8] odpoczywaj widocznie dzidzia tego potrzebuje [emoji4] Ja bez zmian , lekarka dzwoniła ta rodzinna z wynikami ż tarczycy i porobila mi też inne i cała reszta Oki tylko mam stan zapalny w organizmie ale powiedziała że to od nerki może być i żebym w przyszłym tygodniu przyjechała jeszcze raz na krew to zobaczymy czy rosnie żeby mieć to pod kontrolą [emoji4] a 3 ego mam kolejną wizyte u urologa mam nadzieję , że obejdzie się bez tej szyny i że nerka się ogarnie [emoji4] za to dziś wzielam się za czytanie książki bo mam ich sporo a nigdy niemialam czasu żeby przeczytać albo zaczynałam i zapomniałam więc teraz nadrobie [emoji4]
Po tatusiuHaha [emoji16][emoji16] jeszcze się nie urodziła a już kochana ? a może to będzie łobuz straszny?
![]()
A czemu Ci się nie zmieści , jeśli byłyby głębsze ?Faaajne takie, dużo miejsca w środku będzie
Też bym takie chciała, tylko mi się nie zmieści..
![]()
Haha, dobre[emoji23]Moje zakupoholiczki, mam bodziaka dla nas
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poproszę o spokój, już limit wyczerpany. Teraz potrzebuje spokojnych 3 miesięcy nawet mogę tylko leżeć, byle tylko było z małym wszystko oki [emoji4] i nic nowego niech już niewynajduja [emoji4]Trzymam kciuki zeby już się w końcu wszystko unormowało . Swoje przeszłaś :*
Po tatusiu
A czemu Ci się nie zmieści , jeśli byłyby głębsze ?
Ja miałam taka kose zwariowana z fizyki w liceum [emoji23][emoji1] każdy na sprawdzianie miał te same odp (testy były abc ) a każdy miał inna ocene a sprawdzianów nie dawała do wglądu... I np. Robilismy dział trzeci a sprawdzian robiła z drugiego... I sprawdzianów nie zapowiadała... Dużo by opowiadać [emoji23][emoji23]Jezu nawet niemow...jak sobie przypomnę nauczycielkę chemii z gimnazjum...[emoji33] czlowiek szedł jak...ja nigdy z nią niemialam żadnych przebojów dzięki Bogu , ale strasznie agresywna kobietka była, byli tacy którzy mdleli na lekcjach się okazywało że któryś raz czegoś tam niezaliczyli [emoji1] nie zapomnę jej do konca życia [emoji23]
Ja, że miałam takie słabe kreseczki na początku to 5 dni robiłam dopóki wyglądała tak jak powinna [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Ja dwa [emoji1] jeden był z wieczora a drugi dla potwierdzenia rano [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()