reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzymam kciuki zeby już się w końcu wszystko unormowało . Swoje przeszłaś :*

Po tatusiu :D

A czemu Ci się nie zmieści , jeśli byłyby głębsze ?
Oj tata to był łobuz fakt [emoji16][emoji23] potrafił wspiąć się na lampę (sama górę) na głównej ulicy w miescie i zdjąć flage i do domu przynieść ... Do dziś ja wywieszaja hahaha

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
To dobrze ze juz lepiej sie czujesz [emoji8] odpoczywaj widocznie dzidzia tego potrzebuje [emoji4] Ja bez zmian , lekarka dzwoniła ta rodzinna z wynikami ż tarczycy i porobila mi też inne i cała reszta Oki tylko mam stan zapalny w organizmie ale powiedziała że to od nerki może być i żebym w przyszłym tygodniu przyjechała jeszcze raz na krew to zobaczymy czy rosnie żeby mieć to pod kontrolą [emoji4] a 3 ego mam kolejną wizyte u urologa mam nadzieję , że obejdzie się bez tej szyny i że nerka się ogarnie [emoji4] za to dziś wzielam się za czytanie książki bo mam ich sporo a nigdy niemialam czasu żeby przeczytać albo zaczynałam i zapomniałam więc teraz nadrobie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby z nerka było wszystko dobrze. Ja teraz siedzę i myślę co by tu jeszcze zamówić ☺️

Ja miałam taka kose zwariowana z fizyki w liceum [emoji23][emoji1] każdy na sprawdzianie miał te same odp (testy były abc ) a każdy miał inna ocene a sprawdzianów nie dawała do wglądu... I np. Robilismy dział trzeci a sprawdzian robiła z drugiego... I sprawdzianów nie zapowiadała... Dużo by opowiadać [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahaha Boże na prawdę mam nadzieję , że naszym dziecia się takie egzeplarze nauczycieli natrafia [emoji23] [emoji23] bo to była masakra na prawdę [emoji1]

Ja, że miałam takie słabe kreseczki na początku to 5 dni robiłam dopóki wyglądała tak jak powinna [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Ja się nie spodziewałam bo lekarz stwierdził brak owulacji, ale okresu nie było więc dla świętego spokoju kupiłam i były takie mega grube krechy już po pół minuty [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Ostatnia edycja:
Ja poproszę o spokój, już limit wyczerpany. Teraz potrzebuje spokojnych 3 miesięcy nawet mogę tylko leżeć, byle tylko było z małym wszystko oki [emoji4] i nic nowego niech już niewynajduja [emoji4]

Dokladnie. I żebyś miała dobry chumor :) to i mały będzie szczęśliwy :)

Oby z nerka było wszystko dobrze. Ja teraz siedzę i myślę co by tu jeszcze zamówić [emoji5]
A ja szczerze mam trochę ciuszkow co online zamowilam mama mi poprala i poprasowala już i myślę z3 na początek wystarczy , wózek wybrany , łóżeczko też praktycznie może to głupie ale normalnie przez te wszystkie akcje brakuje mi odwagi zamówić

reklama
Booosze dziewczyny robiłam właśnie wywiad, może jest ktoś kto nie ma weny na imię dla chłopca? :D Wychodzę z propozycją LIROY. Ale mam jeszcze w zanadrzu kilka takich perełek :D Czego to ludzie nie wymyślą [emoji28]
Omg[emoji33] Biedne dziecko[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry