reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) W końcu piąteczek :D Jak mi wczoraj wieczorem mały dał popalić to szok, pierwszy raz tak mocno czułam jak się cały rusza a brzuch to tylko falował :D Aż się przeraziłam, że to tak intensywnie czuć już teraz, aż strach pomyśleć co będzie potem :D I to jeszcze normalnie z przodu brzucha było wszystko widać mimo łożyska na przedniej ścianie.

Różnią się kolorem dna gondolki, kolorem materiałów (ten szary w tych s-line jest jaśniejszy - mnie osobiście się mniej podoba) i stelaż ma takie żłobienia ale nie dam Ci pokazać bo usunęłam wiadomość od Bebetto gdzie mi wysłali fotkę. Aaa i ten spód gondolki w s-line (ten czarny) jest chyba z eko skóry jak się nie mylę. No i pamiętaj, że s-linę nie ma w kolorze różowym :D

Za mała to nie, gorzej w drugą stronę [emoji28] Tylko teraz się zastanawiam czy nie będzie za krótka jak założę buty [emoji14] Ale już wymyśliłam patent nawet na to :D Kupię jakieś niskie buty i z głowy :D I będzie mi też wygodniej bo na obcasach nie chodziłam już długo i mnie zawsze bolą nogi po takiej przerwie.

Wow super! Ale będzie wesoło :D No chyba Wam pozazdrościli :D
Mi wczoraj też po zakupach online raz brzuch zafalowal [emoji1][emoji16][emoji173][emoji173] pierwszy raz [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
reklama
Do góry