olaaa7
Fanka BB :)
O ile nie okaże się, że jest za małaBędziesz wyglądać przepięknie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ile nie okaże się, że jest za małaBędziesz wyglądać przepięknie :*
Każda babeczka lubi zakupy [emoji16][emoji16] moja z radości fikala koziolki [emoji173][emoji173]Z radości wydawania kasy napewno [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uff jak dobrze, że mam chłopcaKażda babeczka lubi zakupy [emoji16][emoji16] moja z radości fikala koziolki [emoji173][emoji173]
![]()
A ja się cieszę na myśl o strojnisi [emoji16][emoji16]Uff jak dobrze, że mam chłopca![]()
wrzucę na pewnoJak znajdziesz fajna technikę to wrzuć nam tu link
![]()
zostało koło 50 stronPowodzeniaja tak miałam jak K był a później 60dziennie ponad
![]()
30dzieńA jak ja robiłam 31 października a ostatnią @ miałam od 2 października to, w który dzień cyklu test robiłam? Bo już sama nie wiem jak liczyć a chciałabym na teście sobie napisać.
Zrób koniecznie bo pracowałam w reserved na studiach i nie zrozumiałam mimo to hehehedziewczyny gratuluję udanych wizyt, i piękne zdjęcia![]()
wrzucę na pewno![]()
jeśli chodzi o składanie koszulek "dorosłych", to najlepiej położyć na płasko, złożyć wzdłuż i na 3 części (tak jak są nowe w sklepie często składane), rękawy najlepiej pod kątem prostym (chyba, że jakoś inaczej wszyte, to tak, żeby się nie pogniotły), potem ten pasek, który wyszedł też na 3 części. A potem jeszcze raz na pół, i ładnie stoi grzbietem w dół![]()
mam nadzieję, że napisałam w miarę czytelnie, ale jak chcecie, to dzisiaj mam pranie do składania, więc mogę zrobić dokumentację foto![]()
zostało koło 50 stron![]()
30dzień![]()
ja robiłam dopiero w listopadzie, po pod koniec października (od 25) miałam @... tzn trochę dziwna była, bo parę dni wcześniej i mniej obfita niż zwykle, przez tydzień takie bardziej intensywne plamienie po prostu, ale przy treningu maratońskim i zbyt niskim poziomie tkanki tłuszczowej (miałam kilkanaście %, norma to 20-25%) to w sumie jak najbardziej się zdarzają takie zaburzenia... potem jeszcze infekcja itd, a potem poszłam biegać, i po paru km, jak trochę dziwnie się biegło ni z tego ni z owego pomyślałam, że jestem w ciąży, i że będę miała córkę Hanię... no i kupiłam test, rano zrobiłam, i były widoczne dwie wyraźne krechya płeć potwierdzona dopiero na drugich prenatalnych ;-)
Mi wczoraj też po zakupach online raz brzuch zafalowal [emoji1][emoji16][emoji173][emoji173] pierwszy raz [emoji16]
Dobrze , że nie dodałaś "polac jej" bo niestety bym wypić nie mogła hehehe
Aż mój facet się dziwi i mówi, że śmiesznie to wygląda , że z takim brzuchem stoję w kozaku na obcasie a druga przy kolanie bo zapinam drugi kozak i nawet szafki się nie przytrzymuje [emoji1]
Jak to te z posypanej serem to już testowałam [emoji23]
Też zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicyA ja się cieszę na myśl o strojnisi [emoji16][emoji16]
![]()
Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałamdziewczyny gratuluję udanych wizyt, i piękne zdjęcia
wrzucę na pewno
jeśli chodzi o składanie koszulek "dorosłych", to najlepiej położyć na płasko, złożyć wzdłuż i na 3 części (tak jak są nowe w sklepie często składane), rękawy najlepiej pod kątem prostym (chyba, że jakoś inaczej wszyte, to tak, żeby się nie pogniotły), potem ten pasek, który wyszedł też na 3 części. A potem jeszcze raz na pół, i ładnie stoi grzbietem w dół
mam nadzieję, że napisałam w miarę czytelnie, ale jak chcecie, to dzisiaj mam pranie do składania, więc mogę zrobić dokumentację foto
zostało koło 50 stron
30dzień
ja robiłam dopiero w listopadzie, po pod koniec października (od 25) miałam @... tzn trochę dziwna była, bo parę dni wcześniej i mniej obfita niż zwykle, przez tydzień takie bardziej intensywne plamienie po prostu, ale przy treningu maratońskim i zbyt niskim poziomie tkanki tłuszczowej (miałam kilkanaście %, norma to 20-25%) to w sumie jak najbardziej się zdarzają takie zaburzenia... potem jeszcze infekcja itd, a potem poszłam biegać, i po paru km, jak trochę dziwnie się biegło ni z tego ni z owego pomyślałam, że jestem w ciąży, i że będę miała córkę Hanię... no i kupiłam test, rano zrobiłam, i były widoczne dwie wyraźne krechya płeć potwierdzona dopiero na drugich prenatalnych ;-)
Mi tego nigdy dość [emoji1] ja już nawet mam zrobione screeny z pięknymi fryzurkami dla dziewczynek choć poczekam minimum 2 lata na takie włoski heheheTeż zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicydość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp
Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam![]()