reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Z radości wydawania kasy napewno [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Każda babeczka lubi zakupy [emoji16][emoji16] moja z radości fikala koziolki [emoji173][emoji173]

f2w39n7303c24ozn.png

dziewczyny gratuluję udanych wizyt, i piękne zdjęcia :D

Jak znajdziesz fajna technikę to wrzuć nam tu link :)

f2w39n7303c24ozn.png
wrzucę na pewno :)
jeśli chodzi o składanie koszulek "dorosłych", to najlepiej położyć na płasko, złożyć wzdłuż i na 3 części (tak jak są nowe w sklepie często składane), rękawy najlepiej pod kątem prostym (chyba, że jakoś inaczej wszyte, to tak, żeby się nie pogniotły), potem ten pasek, który wyszedł też na 3 części. A potem jeszcze raz na pół, i ładnie stoi grzbietem w dół ;)
mam nadzieję, że napisałam w miarę czytelnie, ale jak chcecie, to dzisiaj mam pranie do składania, więc mogę zrobić dokumentację foto ;)

Powodzenia :D ja tak miałam jak K był a później 60dziennie ponad :o
zostało koło 50 stron ;)

A jak ja robiłam 31 października a ostatnią @ miałam od 2 października to, w który dzień cyklu test robiłam? Bo już sama nie wiem jak liczyć a chciałabym na teście sobie napisać.
30dzień ;)
ja robiłam dopiero w listopadzie, po pod koniec października (od 25) miałam @... tzn trochę dziwna była, bo parę dni wcześniej i mniej obfita niż zwykle, przez tydzień takie bardziej intensywne plamienie po prostu, ale przy treningu maratońskim i zbyt niskim poziomie tkanki tłuszczowej (miałam kilkanaście %, norma to 20-25%) to w sumie jak najbardziej się zdarzają takie zaburzenia... potem jeszcze infekcja itd, a potem poszłam biegać, i po paru km, jak trochę dziwnie się biegło ni z tego ni z owego pomyślałam, że jestem w ciąży, i że będę miała córkę Hanię... no i kupiłam test, rano zrobiłam, i były widoczne dwie wyraźne krechy ;) a płeć potwierdzona dopiero na drugich prenatalnych ;-)

Nadrabiam Was i nadrabiłam aż musiałam skoczyć do banku opłacić telefon i dopiero skończyłam wszystko czytać :)
Kupiłam sobie paczka na poprawę humoru i leżę przed tv.
Witam się z Wami brzuszkiem dziś zaczynamy 26 tydzień ciąży (25 tydzień i 0 dzien)
Screenshot_2018-03-23-11-42-29-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-23-11-42-29-1.png
    Screenshot_2018-03-23-11-42-29-1.png
    330,5 KB · Wyświetleń: 280

jeśli chodzi o składanie koszulek "dorosłych", to najlepiej położyć na płasko, złożyć wzdłuż i na 3 części (tak jak są nowe w sklepie często składane), rękawy najlepiej pod kątem prostym (chyba, że jakoś inaczej wszyte, to tak, żeby się nie pogniotły), potem ten pasek, który wyszedł też na 3 części. A potem jeszcze raz na pół, i ładnie stoi grzbietem w dół ;)
mam nadzieję, że napisałam w miarę czytelnie, ale jak chcecie, to dzisiaj mam pranie do składania, więc mogę zrobić dokumentację foto ;)

zostało koło 50 stron ;)

30dzień ;)
ja robiłam dopiero w listopadzie, po pod koniec października (od 25) miałam @... tzn trochę dziwna była, bo parę dni wcześniej i mniej obfita niż zwykle, przez tydzień takie bardziej intensywne plamienie po prostu, ale przy treningu maratońskim i zbyt niskim poziomie tkanki tłuszczowej (miałam kilkanaście %, norma to 20-25%) to w sumie jak najbardziej się zdarzają takie zaburzenia... potem jeszcze infekcja itd, a potem poszłam biegać, i po paru km, jak trochę dziwnie się biegło ni z tego ni z owego pomyślałam, że jestem w ciąży, i że będę miała córkę Hanię... no i kupiłam test, rano zrobiłam, i były widoczne dwie wyraźne krechy ;) a płeć potwierdzona dopiero na drugich prenatalnych ;-)
Zrób koniecznie bo pracowałam w reserved na studiach i nie zrozumiałam mimo to hehehe

f2w39n7303c24ozn.png

Mi wczoraj też po zakupach online raz brzuch zafalowal [emoji1][emoji16][emoji173][emoji173] pierwszy raz [emoji16]

Zakupy wprawiły w dobry nastrój Was dwie :D

Dobrze , że nie dodałaś "polac jej" bo niestety bym wypić nie mogła hehehe

...a nawet miałam taki zamiar ale stwierdziłam że słaby moment w sumie :D

Aż mój facet się dziwi i mówi, że śmiesznie to wygląda , że z takim brzuchem stoję w kozaku na obcasie a druga przy kolanie bo zapinam drugi kozak i nawet szafki się nie przytrzymuje [emoji1]

To powiem Ci że masz dobry balans :D Pamiętam jak mój ex ściągał mi raz kozaki jak byłam w ciąży i złapał jedną ręką za piętę- tak że ciągnął piętę razem z butem :D myślałam że wyrwie mi nogę ze stawu, a on zupełnie nie kumał o co chodzi, że krzyczę :-D:-D:-D

Jak to te z posypanej serem to już testowałam [emoji23]

Hahahah :-) :) Chyba coś takiego, z sosem- ale nie kręcone tylko proste.

Ktoś chętny? :D Link do: Książka

A ja się cieszę na myśl o strojnisi [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Też zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicy :D dość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp :D Mam nadzieję, że nie okaże się, że chłopcy też robią cyrk przy ubieraniu :D

zostało koło 50 stron ;)

30dzień ;)
Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam :)

reklama
Też zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicy :D dość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp :D

Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam :)
Mi tego nigdy dość [emoji1] ja już nawet mam zrobione screeny z pięknymi fryzurkami dla dziewczynek choć poczekam minimum 2 lata na takie włoski hehehe

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry