reklama
G
gosc12
Gość
Powodzeniacześć dziewczyny
wczoraj byłam u mamy, w między czasie goście, potem O wrócił, i tak zleciało... a potem spędziliśmy parę godzin w kuchni gotując i objadając się
strasznie mi się spać chciało, i dzisiaj rano też, obudziłam się, zjadłam, O pojechał do pracy, a ja po prostu usnęłam z laptopem.... :O
biorę się za nadrabianie, a trochę mi to zajmie, biorąc pod uwagę, że mam pewnie coś w okolicy 100 stron.... będę nadrabiała z grubsza, ale jakkolwiek się postaram...![]()
G
gosc12
Gość
I się nie podzielilasFasolke miałam cały tydzień [emoji1][emoji1][emoji1] mniam... A dziś jadłam paczka bo mój kupił nam na śniadanie
![]()
Nowaja16
Fanka BB :)
Dziękuję kochana właśnie widzę ze w brzuszek i w twarz mi idzie bo buzia juz taka okrągła a reszta raczej jeszcze taka sama jak byłaSliczna pileczka! Idzie ci tylko w brzunio
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
Jaki avatarek słodkiFaceci z podziemia hehehe u mnie nie ma kopalni...
![]()
G
gosc12
Gość
Nie strasz, bo ja będę sama mieszkała od wrześniaMatko ale sie wystraszylamsiedze sama w 2 pietrowym domu i co chwile slysze stukanie z piwnicy jakby ktos drzewo rabal albo cos
Balam sie tam wgl zejsc ... ale po chwili zeszlam i dalej nie wiem co to moze byc
strach tak samemu ;(
G
gosc12
Gość
A ja nie zrozumiałam tego obrazka hahahaTeż tak robię [emoji1][emoji1]
![]()

SzczęśliwaCiężarna
Ozdobiłam sobie na tapetę w telefonie [emoji23][emoji16]Jaki avatarek słodki![]()

G
gosc12
Gość
Ja teżA ja się cieszę na myśl o strojnisi [emoji16][emoji16]
![]()
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Chwalilam się w sobotę i nikt się nie zgłosił [emoji16]I się nie podzielilas![]()

Podziel się: