reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A co z tą Twoją sesją? Zdecydowałaś się?
Tą ciążową, którą miał robić kolega M? No w sumie mogę iść, a co mi tam :D Skoro M nawet powiedział, że fajna pamiątka i żebym się zgodziła. No o ile ten kolega nie zmieni zdania, zobaczymy, ale jak dalej będzie chciał to się wybierzemy :)

reklama
Zrób koniecznie bo pracowałam w reserved na studiach i nie zrozumiałam mimo to hehehe

f2w39n7303c24ozn.png
Na internecie znajdę później technikę składania ubranek dziecięcych to podeślę :)
A w te mniejsze pudełka też będziesz wkladala ciuszki ? Szkoda że nie ma w komplecie samych większych :)/ i żeby dało się rozłożyć w całej szufladzie , bez pustych przestrzeni.

Na internecie znajdę później technikę składania ubranek dziecięcych to podeślę :)
A w te mniejsze pudełka też będziesz wkladala ciuszki ? Szkoda że nie ma w komplecie samych większych :)/ i żeby dało się rozłożyć w całej szufladzie , bez pustych przestrzeni.
Kiedyś widziałam na jakimś filmie jak laska składała dziecięce ubranka i miała je powkładane na pionowo w komodzie,fajnie było wszystko widać tylko to chyba trzeba mieć tych ubranek masę żeby to się wszystko trzymało.

Właśnie po to są różne wielkości aby móc dopasować :) a w małe wkładasz skarpetki, masci, przybory do paznokci

f2w39n7303c24ozn.png

Nie strasz, bo ja będę sama mieszkała od września :( boje się sama być nawet tu u mamy w mieszkaniu, gdzie mieszkam od urodzenia. Może kot. :* Nie bój się. :* Albo myszka gdzieś buszuje. Albo wiatr ? Okno uchylone czy cos?
Przepraszam nie chciałam Cie wystraszyc :( no wlasnie okna pozamykane ... kota nie mamy

Też zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicy :D dość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp :D Mam nadzieję, że nie okaże się, że chłopcy też robią cyrk przy ubieraniu :D

Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam :)
Mój syn miał etap gdzie robił cyrk przy ubieraniu, ale go z tego wyleczyłam [emoji14] Natomiast jak patrzę na siostrzenicę męża, jej strojenie, fochy, wszystko w różu i błyszczące to też się boję mieć dziewczynkę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo a jaka to ta sprawdzona? Oczywiście jak dotrze to pstryknę fotki :) Dziękuję :*
Z tych dobrych drogich firm mi nie podchodzi. Jedynie taka z centrum : fasolka bez kiełbasy w sosie pomidorowym ( tak pisze na słoiku, nie pamiętam nazwy ) albo z firmy ARO. Sklepu obok mojej klatki :)

reklama
Tą ciążową, którą miał robić kolega M? No w sumie mogę iść, a co mi tam :D Skoro M nawet powiedział, że fajna pamiątka i żebym się zgodziła. No o ile ten kolega nie zmieni zdania, zobaczymy, ale jak dalej będzie chciał to się wybierzemy :)

Pewnie, idź! I możesz sobie zrobić właśnie takie jak zechcesz, a profesjonalny fotograf nie dość że pewnie dobierze dobre światło to jeszcze potem obrobi itp.

Do góry