olaaa7
Fanka BB :)
Tą ciążową, którą miał robić kolega M? No w sumie mogę iść, a co mi tamA co z tą Twoją sesją? Zdecydowałaś się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tą ciążową, którą miał robić kolega M? No w sumie mogę iść, a co mi tamA co z tą Twoją sesją? Zdecydowałaś się?
Na internecie znajdę później technikę składania ubranek dziecięcych to podeślęZrób koniecznie bo pracowałam w reserved na studiach i nie zrozumiałam mimo to hehehe
![]()
Kiedyś widziałam na jakimś filmie jak laska składała dziecięce ubranka i miała je powkładane na pionowo w komodzie,fajnie było wszystko widać tylko to chyba trzeba mieć tych ubranek masę żeby to się wszystko trzymało.Na internecie znajdę później technikę składania ubranek dziecięcych to podeślę
A w te mniejsze pudełka też będziesz wkladala ciuszki ? Szkoda że nie ma w komplecie samych większych/ i żeby dało się rozłożyć w całej szufladzie , bez pustych przestrzeni.
Właśnie po to są różne wielkości aby móc dopasowaćNa internecie znajdę później technikę składania ubranek dziecięcych to podeślę![]()
A w te mniejsze pudełka też będziesz wkladala ciuszki ? Szkoda że nie ma w komplecie samych większych/ i żeby dało się rozłożyć w całej szufladzie , bez pustych przestrzeni.
Przepraszam nie chciałam Cie wystraszycNie strasz, bo ja będę sama mieszkała od wrześniaboje się sama być nawet tu u mamy w mieszkaniu, gdzie mieszkam od urodzenia. Może kot. :* Nie bój się. :* Albo myszka gdzieś buszuje. Albo wiatr ? Okno uchylone czy cos?
Mój syn miał etap gdzie robił cyrk przy ubieraniu, ale go z tego wyleczyłam [emoji14] Natomiast jak patrzę na siostrzenicę męża, jej strojenie, fochy, wszystko w różu i błyszczące to też się boję mieć dziewczynkęTeż zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicydość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp
Mam nadzieję, że nie okaże się, że chłopcy też robią cyrk przy ubieraniu
Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam![]()
Z tych dobrych drogich firm mi nie podchodzi. Jedynie taka z centrum : fasolka bez kiełbasy w sosie pomidorowym ( tak pisze na słoiku, nie pamiętam nazwy ) albo z firmy ARO. Sklepu obok mojej klatkiOoo a jaka to ta sprawdzona? Oczywiście jak dotrze to pstryknę fotkiDziękuję :*
Twój lekarz daje ci ładne zdjęcia a mój tylko jakieś plamyOzdobiłam sobie na tapetę w telefonie [emoji23][emoji16]
![]()
Tą ciążową, którą miał robić kolega M? No w sumie mogę iść, a co mi tamSkoro M nawet powiedział, że fajna pamiątka i żebym się zgodziła. No o ile ten kolega nie zmieni zdania, zobaczymy, ale jak dalej będzie chciał to się wybierzemy
![]()