reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 ma być koniec smuteczków!
@Onaszczesliwa2018 kochana Ty to samo, proszę się ogarnąć i myślec o samych przyjemnościach! Co do tego serca, bo zastanawiałaś sie czy to nie to Cię boli. Jakby bolało Cię serce to byś wiedziała, boli zapełnie inaczej od innych narządów. Jest to taki piekący ból ale też trochę ostry.
@JustMe55 po wczorajszym Twoim zdjeciu też wylądowalismy w mc drive :D Wysłali czy już może paczke z h&m? Mi caly czas wisi tylko potwierdzenie zamówienia :(
Miałam szalone sny! Śniło mi się że zaczęłam rodzić w pracy, więc co zrobiłam? Porwałam samolot do chicago, żeby tam rodzić :D Ale urodziłam na pokładzie samolotu, poród odebrał sam kapitan, którym była mamginekolog :D
Hahaha, Jola sen rewelacja[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja to nie wiem, czy coś dostaniemy od ojca M, jakoś mają słaby kontakt, widzimy się średnio 2 razy w miesiącu, czasem rzadziej.
My też nie więcej, ale jak wpadamy to kilka h siedzimy :) ale ciesza się z wnuczki, pytają jak sir czuje i zdjęcia oglądają z usg :) nawet mi mama Kuby ostatnio położyła reke na brzuchu i było to dla mnie dość dziwne bo poczułam się jak inkubatorek, ale jestem w stanie zrozumieć, że to jedyny kontakt z wnuczka jaki może mieć , i że w ten sposób pokazuje, że się cieszy :)

f2w39n7303c24ozn.png

Tak najlepiej :D i żeby dzieciaczki odziedziczyły tylko najlepsze cechy od każdego z rodzica :D

Mhm :) ja raczej pod kolor wezmę, bo gdybyśmy chcieli jechać do innego miasta do galeri to dziecko w fotelik, stelaż w bagażnik i po galerii mogę jeździć z fotelikiem. Chociaż bardzo tego nie lubię i nie podoba mi się jak niektóre matki tak wożą. To innego wyjścia nie ma. Bo cały wózek z gondola się chyba nie zmieści. Chyba , że gondola na tyle siedzenie , stelaż w bagażnik :)

My niestety nie możemy sobie przymierzyć. Bo raz weźmiemy auto teścia, raz brata raz siostry. Nie mamy swojego jeszcze. Jak kupimy w przyszłości to i fotelik się dokupi :)
Klaudia a co zrobicie jak bedziecie chcieli gdzies z dzieckiem wyjechac? Bez gondoli pojedziecie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

My też nie więcej, ale jak wpadamy to kilka h siedzimy :) ale ciesza się z wnuczki, pytają jak sir czuje i zdjęcia oglądają z usg :) nawet mi mama Kuby ostatnio położyła reke na brzuchu i było to dla mnie dość dziwne bo poczułam się jak inkubatorek, ale jestem w stanie zrozumieć, że to jedyny kontakt z wnuczka jaki może mieć , i że w ten sposób pokazuje, że się cieszy :)

f2w39n7303c24ozn.png
Nasz maluch niestety nie będzie miał dwóch babć bo mama M nie żyje.

U nas nie jest źle, rodzice M. kupią wózek i fotelik, moi rodzice chyba łóżeczko.. a przed baby shower napiszę mojej przyjaciółce, która to organizuje czego nie mam (wanienka, mata, leżaczek, torba do wózka, gadżety łóżeczkowe..) i zobaczę co dostanę a co zamówimy w ostatniej chwili z tego.

reklama
Do góry