reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zebys sie tylko nie zdziwila, ze mloda nie lubi sie czesac[emoji6]
Moja szybko miala dlugie wlosy i tak do ok. 2,5 roku rozczochrana chodzila, bo nie daeala sie uczesac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Kobitki na dzieci trzeba mieć swoje sposoby... Włączę bajkę za fryzure albo dam kostkę czekolady :) trzeba sobie radzić

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
jak zjem, to pójdę składać, będą fotki ;-)
a jeśli chodzi o dziecięce, to przyjaciółka ma sprawdzony patent na ich składanie, i we wtorek będę się uczyć - wtedy też mogę krótki tutorial zrobić ;)

śliczny :D

bedę mamą :)

aaa, nie wpadłabym na to ;)

ale w zoo itd spędza się trochę czasu, a w foteliku dziecko nie powinno spędzać tyle czasu - fotelik nie jest wyodny, zdrowy dla kręgosłupa, itd - funkcją fotelika jest zapewnienie bezpieczeństwa maleńśtwu w trakcie np wypadku, więc czas spędzany w foteliku powinien być minimalizowany...
Ale może chusta/nosidełko na takie spacery?

skończyłam :D :D :D
idę coś zjeść (tyle czasu mi to zajęło, że naprawdę zgłodniałam......), a potem biorę się za składanie ubrań ;)
A no to dlatego nie widziałam, nie wiem czemu, ale nie pomyślałam i wzięłam Mamo to ja zamiast Będę mamą, no trudno :)
A no to ja też czekam na tutorial składania ciuszków :)

To prawda :D

To ja właśnie mam taki patent że co do majtek i skarpetek daję młodemu wolną rękę– może mieć w potwory, postaci z komiksów itp. a to co "na zewnątrz" ja mu wybieram i o dziwo narazie działa :D Póki co najbardziej interesuje go żeby włosy się dobrze układały :-D:-D:-D
No a co, trzeba się przecież prezentować :D

jak zjem, to pójdę składać, będą fotki ;-)
a jeśli chodzi o dziecięce, to przyjaciółka ma sprawdzony patent na ich składanie, i we wtorek będę się uczyć - wtedy też mogę krótki tutorial zrobić ;)

śliczny :D

bedę mamą :)

aaa, nie wpadłabym na to ;)

ale w zoo itd spędza się trochę czasu, a w foteliku dziecko nie powinno spędzać tyle czasu - fotelik nie jest wyodny, zdrowy dla kręgosłupa, itd - funkcją fotelika jest zapewnienie bezpieczeństwa maleńśtwu w trakcie np wypadku, więc czas spędzany w foteliku powinien być minimalizowany...
Ale może chusta/nosidełko na takie spacery?

skończyłam :D :D :D
idę coś zjeść (tyle czasu mi to zajęło, że naprawdę zgłodniałam......), a potem biorę się za składanie ubrań ;)
Ok to czekam cierpliwie na relacje ze składania [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja musiałam mieć idealna kitke, jak ktoś dotknął opuszkiem palca to fryzura rozwalona , darcie i trzeba było robić od nowa.. XD
Hahaha damulka [emoji1] ja miałam tak jak byłam nastolatka tzn na nikogo nie krzyczałam, ale potrafiłam robić pół h kitke aż ręce bolały bo gdy tylko podczas zwiazywania zrobiła się "szyna" to koniec robiłam na nowo [emoji23][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry