olaaa7
Fanka BB :)
Bardzo ładna i Tobie pasują takie długie sukienki229 zł u nas we Wrocławiu w takim pasażupełno sukienek
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bardzo ładna i Tobie pasują takie długie sukienki229 zł u nas we Wrocławiu w takim pasażupełno sukienek
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Dziękuję :* prostownicą robię włoskiBardzo ładna i Tobie pasują takie długie sukienkiMnie zawsze zachwyca Twoja fryzura [emoji173] Wywijasz włosy z przodu na szczotce?
Ważne, że się dogadujecie [emoji1][emoji1]
Czyli w ciąży nie można używać retinolu i kwasów? Ja to ogólnie jestem mało kremowa [emoji16] Jedyny krem którego używam to nivea soft tylko wtedy jak mam suchą skóręTrzeba by w końcu zacząć dbać o siebie.
Zawsze się nie mogę napatrzeć na Twoje włosyDziękuję :* prostownicą robię włoski
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
StraszneHahaha damulka [emoji1] ja miałam tak jak byłam nastolatka tzn na nikogo nie krzyczałam, ale potrafiłam robić pół h kitke aż ręce bolały bo gdy tylko podczas zwiazywania zrobiła się "szyna" to koniec robiłam na nowo [emoji23][emoji16]
![]()
Ojejku, wspolczuje[emoji53] To teraz w ciazy wyszlo takie podejzenie?Podejrzenie choroby wilsona
![]()
Jeszcze trochę i będziemy sobie wysyłać zdjęciaMój to jest najbardziej aktywny koło 21, wtedy szalej [emoji16] Jestem strasznie ciekawa jak on wygląda, do kogo jest podobny![]()
Napisałam na pwJeszcze trochę i będziemy sobie wysyłać zdjęciateż jestem ciekawa jak moja mała wygląda
![]()
Ja się absolutnie nie zgadzałam ani na czesanie ani na mycie, stwierdziłam, że wolę być łysa (dziadek już wtedy miał sporą część łysą....), więc mama mnie zgodnie z życzeniem ogoliła na łyso... Miałam cokolwiek koło 2 lat..Kobitki na dzieci trzeba mieć swoje sposoby... Włączę bajkę za fryzure albo dam kostkę czekoladytrzeba sobie radzić
![]()