reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

229 zł u nas we Wrocławiu w takim pasażu :) pełno sukienek :)

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bardzo ładna i Tobie pasują takie długie sukienki :) Mnie zawsze zachwyca Twoja fryzura [emoji173] Wywijasz włosy z przodu na szczotce?

reklama
Ważne, że się dogadujecie [emoji1][emoji1]

Dokładnie, człowiek jest naprawdę ok, w życiu nie zrobił mi histerii ani nic w tym stylu :) Da się z nim rzeczowo dogadać, naprawdę.

Czyli w ciąży nie można używać retinolu i kwasów? Ja to ogólnie jestem mało kremowa [emoji16] Jedyny krem którego używam to nivea soft tylko wtedy jak mam suchą skórę :p Trzeba by w końcu zacząć dbać o siebie.

No właśnie dowiedziałam się, że nie. Więc część kremów schowałam do szuflady. Powiem Ci że dbanie zawczasu naprawdę przynosi efekty, mam młodsze koleżanki które mają buzię w gorszej kondycji i jedno to na pewno predyspozycje,ale pielęgnacja też jednak robi różnicę...

reklama
Kobitki na dzieci trzeba mieć swoje sposoby... Włączę bajkę za fryzure albo dam kostkę czekolady :) trzeba sobie radzić

f2w39n7303c24ozn.png
Ja się absolutnie nie zgadzałam ani na czesanie ani na mycie, stwierdziłam, że wolę być łysa (dziadek już wtedy miał sporą część łysą....), więc mama mnie zgodnie z życzeniem ogoliła na łyso... Miałam cokolwiek koło 2 lat..
Potem trochę chodziłam w czapeczce, a po paru tygodniach już odrosły ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry