reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Najpierw ściągała mi cały kolor potem od góry nakładała taki lawendowy potem na resztę taki zimny blond a na koniec coś co lekko ociepliło i nadało pudrowy kolor
Farby guy tang

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym suedziala caly dzuen birdna fryzjerka ze mna
1521958166-3cd518ed56657597-aaaaaa.jpeg

Pazurki tez sama robie bo moje[emoji23]
1521958203-0779dd64fd996840-aaaaaa.jpeg

reklama
Wypelnilas juz dokumenty do szpitala? Kiedy masz polozna bo ja za 3 tyg w domu , do 32 tc nalezy sie umowic na spotkanie w szpitalu hmmm

Ja mam na 7 maja spotkanie w szpitalu już umówione a położnej mieć nie będę bo już wszystkie zajęte...[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Coś ucichło forum na wieczór [emoji846] pewnie wymęczone dziewczyny [emoji23] my dziś od rana na nogach znowu sprzątanie zakupy itp. Wczoraj to po prostu padam nawet was nie doczytałam.. Plecy zaczęły wołać o odpoczynek i dostałam skurczu łydek i stóp[emoji21] dziś ładna pogoda, słoneczko a na koniec tego pięknego dnia z K sprawiliśmy sobie jeszcze piękna awanturę także z tych nerwów zaczęło mnie wszystko boleć a jak mała zaczęła skikać tam w brzuszku to się rozpłakałam i mi przeszło [emoji55] powiem wam że jest dla mnie to takie niesamowite jak takie maleństwo sprawia że cały brzuch mi się trzęsie [emoji23] muszę ją jutro spróbować nagrać a przed chwilą odkryłam że dobrze reaguje na piosenkę w wykonaniu Natali Nykiel [emoji23][emoji23][emoji23] mam nadzieję że u was wszystko w porządku [emoji846]przyjemnej nocki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
No córcia dała znak żebyś się niedenerwowala tatusiem
[emoji4]

Dzięki :* tam leżała akurat cały dzień :* szalała, kopala. Włączyłam jej kołysanki z telefonu i polozylam na brzuchu. I chyba usnela bo czuję ja dopiero od godziny od kad zjadłam i leżę :) kochana rozrabiaka *.*
A Ty jak się czujesz ?:) Malutki nie dokucza ?

Po prostu małpa. Szkoda słów na takich ludzi. Zamiast pomóc , wesprzeć to jeszcze dołują. Nie przejmuj się nią. Może Ci czegoś zazdrości i nie wie w jaki sposób to okazać.

Na moja Kinder bueno, na twoją Natalia nykiel :D haha :D ciekawe co u innych dziewczyn działa :)
Coś Ty uwielbiam jak broi w brzuszku [emoji4]

Troche was nadrobilam. Wlasnie wrocilismy niedawno z 18 D chrzesnicy. Matko zatanczylam az 2 razy.....noga bolala i brzuch sie stawial a nie wzielam nospy ze soba i clexanu. Teraz dopiero uzupelnilam leki. Za to D sie zrobil tancowal jak szalony az dwa razy koszulke zmienial. Dzieciaki tez . mnie za to od muzyki glowa boli. Filip sie chyba wystraszyl halasu bo nie kopal. Za to teraz jak leze to szaleje jak wariat. Ja w polowie imprezy porzygalam sie...zjadlam pieroga plus barszcz czerwony i mnie cofnelo z automatu Pozniej nie ryzykowalam i wypilam chyba ze 4 herbaty z pomarancza. Ogolnie to dupsko mnie boli od siedzenia. Ale impreza ogolnie udana. Dzieciaki jeszcze nie spia za to D na siedzaca hahahaha juz widze jak pojdzie na 2 zmiane do pracy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O jejku czyli imprezy nie dla Filipka [emoji4]

reklama
Ha pierwsze okno umyłam o 6:30 [emoji28] drugie koło 8 :D tak to jest jak się jest przyzwyczajonym do wstawania o jednej porze, nawet jakbym chciała to nie dam rady spać dłużej niż do 6.

No ja wiem, ale ja lubię sama wszystko robić :) Chociaż jeszcze zostały mi dwa okna i jeszcze jeden balkon i już mi się ich nie uda umyć samodzielnie bo mama zapowiedziała, że jutro mi umyje [emoji14] A tak właściwie to czemu nie można myć okien?

@Karla88 super kolor :) Mnie zawsze kusi, zrobienie jakiegoś fajnego koloru ale za każdym razem się potem wkurzam bo za szybko widać mi odrosty. To samo mam z obcinaniem bo nigdy nie jest tak jakbym chciała a już odechciewa mi się szukanie kolejnych fryzjerów.
Po za tym że robi się to z rękoma uniesionymi do góry i wszystko się naciaga i może macica się stawiać, a drugie że staje się na drabince czy czymś tam no i może spaść to chyba nic[emoji4] ale np moja mama wszystko wysprzatala w domu, okna itd bo chciała urodzić a i tak 6 dni po terminie dopiero zaczęła się akcja porodowa także wszystko zależy od ciąży i organizmu myślę

Do góry