reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jutro Was wystawiam i nie idę na glukozę :oops: Mama mnie przegadała , że lepiej jak pójdziemy we wtorek bo będzie mogła iść ze mną. Mogę się źle czuć i lepiej , żebym nie wracała sama.. tak, że opuszczam Was jutro ale trzymam mocno kciuki :*

A tak w ogóle to o której trzeba tam być ? O 7 jak będę to będzie dobrze ?

Dzisiaj ja muszę być twarda jak ostatnio @SzczęśliwaCiężarna :D a szkoda , że niedziela bo mi czas bez Was nie będzie leciał :huh: Wczoraj od 15:00 nie miałam kontaktu z K. Wiedziałam , że weekend , że pewnie się napiją z chłopakami po całym tygodniu na budowie. Ale cholera, ciężko spojrzeć w telefon? Napisać czy wszystko dobrze ? .. nic. Dopiero o 23 wczoraj łaskawie zdziwiony , że ja jestem zła. To mu powiedziałam, że się nie zainteresował cały dzień co ze mną , co z dzieckiem tylko olał bo picie. A ciekawe jak bym wczoraj urodziła bo by była taka sytuacja w lipcu. To by nawet nie wiedział. I dzisiaj smsy i telefony. Ale mam go gdzieś. Nie miał wczoraj czasu dla mnie to ja nie mam go dzisiaj dla niego.
Mam nadzieję , że mnie nie pokusi żeby napisać. :hmm:
To idziemy Kochana razem bo ja jednak też idę we wtorek bo wypłatę dostaje jutro a może być na koncie dopiero ok 12h a to juz za późno :) bo na glukoze trzeba iść koło 7 bo jednak dwie h się siedzi :) a co do faceta widać, że żałuję skoro teraz wydzwania i pisze, ale nic mu się nie stanie jak chwilę i on pocierpi skoro wczoraj Ciebie zdenerwowal :) więcej tak nie zrobi jak mu w pięty pojdzie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
No właśnie tak mi się wydaje ze to mała bo takie cyrku dawała po 23 ze szok normalnie :D a co do imienia to jeszcze nie jesteśmy na 100% pewni dlatego piszę 'mała ' :D ale raczej Lenka będzie :) cc planują mi 36 tydzień albo 37 dokładnie dowiem się za 3 tygodnie w szpitalu to wychodzi tak najwcześniej 8 czerwca

Też bym chciała żeby się u mnie zaczeło ale tak 37/38 :)
Lenka ślicznie <3 8 czerwca ? : OO
To ty juz bedziesz miała swoją dwa miesiące na raczkach zanim ja urodze .... załamałam się : O

Do góry