oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Super. Z tym ze w domu prosze sie oszczedzac...wiem ze to trudne ale doleje do dupska jak bedziesz szalec.No jeśli na badaniu bd spoko do domku dziś
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super. Z tym ze w domu prosze sie oszczedzac...wiem ze to trudne ale doleje do dupska jak bedziesz szalec.No jeśli na badaniu bd spoko do domku dziś
![]()
Niedenerwuj się ,cokolwiek niezrobily [emoji4] widzę że nas dziś sporo słodkich dziewczyn [emoji4]Haloo[emoji3] w koncu znalazłam chwilę żeby sie odezwać. Mój maz wrócił i nadrabiamy czas[emoji13] a dzisiaj na glukozie jestem i już mnie babki w poczekalni wkurzyly[emoji53]
Trzymam kciuki za wizutujace[emoji3]
![]()
To chyba same nigdy dzieci niemialy..Mialy problem ze wchodzę bez kolejki mimo ze tłumaczyłam ladnie ze na glukoze... " te ciazowe to mysla ze wszystko im wolno" i tego typu teksty
![]()
No nie było źle jedynie jak dla mnie to ilość była najgorsza bo normalnie to mało pije i praktycznie nigdy całego kubka na raz.Obys nie miala takiego szczescia[emoji13]
A glukoza myslalam ze niedobra.. Ale w smaku zla nie byla[emoji3] szybko weszla tyle tylko ze przy koncu troche mdli
![]()
Ufff super wiadomość a zastrzyki dostałaś?No jeśli na badaniu bd spoko do domku dziś
![]()
A mozna pic wodę w międzyczasie? Zapomnialam zapytacNiedenerwuj się ,cokolwiek niezrobily [emoji4] widzę że nas dziś sporo słodkich dziewczyn [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!No jeśli na badaniu bd spoko do domku dziś
![]()