kinga30
Fanka BB :)
No to tak z Marysią miałam wlasnieNo ja godz przed wizytą w domu muszę wypić [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak z Marysią miałam wlasnieNo ja godz przed wizytą w domu muszę wypić [emoji4]
Moze woda sie zatrzymuje. Twraz to maluszki wagi nabieraja i nasz cycochy. Ja q zadnej taki balonow nie mialam....az sie boje co to bedzie jak bede karmic. Juz teraz mnie przerazaja a d happy.To fajnie masz. Ja po wszystkim ide na pączka[emoji13]
W ogole to w ciagu 3 tyg przytylam 3 kg... Tragedia jakas a duzo nie jem
![]()
O jejku biedna [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] straszne to6 miesiąc od 3 się ciąża nie rozwijała wszystko było w rozkładzie. Moja mama nie mogła miec chlopcow tak podejrzewali i dwie ciąże z chłopakami poszły. Dlatego pomiędzy mną a siostra jest 10 lat różnicy. My dwie ale ciążę 4
Dokładnie...Kiedyś inne czasy byly... Mniej chemi w jedzeniach. Co sobie zasialas czy uhodowalas to jadlas. Jak zabili swinie to 2 tyg bylo co jesc i to samo mieso i wlasne wyroby a teraz w mięsnych wszystko sie swieci od chemii... I badz tu czlowieku zdrowy
![]()
O cyckach to myslec nie chce... Tez mam duze a pozniej to będę chyba na plecy zarzucac[emoji13]Moze woda sie zatrzymuje. Twraz to maluszki wagi nabieraja i nasz cycochy. Ja q zadnej taki balonow nie mialam....az sie boje co to bedzie jak bede karmic. Juz teraz mnie przerazaja a d happy.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam termos z herbatą, którą wypiłam zaraz po pobraniu krwi i zjadłamMnie spiaczka ogarnia....ziewam jak glupia. I mi sie odbija co jakis czas. Zaraz drugie pobranie i jeszcze h . jak wyjde to od razu mala butelke wody wypije.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję bardzo [emoji20]6 miesiąc od 3 się ciąża nie rozwijała wszystko było w rozkładzie. Moja mama nie mogła miec chlopcow tak podejrzewali i dwie ciąże z chłopakami poszły. Dlatego pomiędzy mną a siostra jest 10 lat różnicy. My dwie ale ciążę 4
Pani z laboratorium powiedziala ze teraz moge wyjsc na lawke przed budynek zlapac powietrza jak dobrze sie czuje i napic sie troszke wody. Jeszcze jedno ppbranie i do domu. Ale czuje sie pokuta a tu jeszcze raz.Miałam termos z herbatą, którą wypiłam zaraz po pobraniu krwi i zjadłam![]()
![]()