Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Tylko Ty też uważaj na siebie , wiem że ciężko ale tak w miarę postaraj się nie być ciągle z niąNo biedna jak ja złapie to taka bladziutka biedna ah masakra
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko Ty też uważaj na siebie , wiem że ciężko ale tak w miarę postaraj się nie być ciągle z niąNo biedna jak ja złapie to taka bladziutka biedna ah masakra
![]()
PieeeeekneA ja się znowu chwalić będę [emoji15]
Skończyłam książeczkę dla córki przyjaciółki....
(jeszcze maskotka dla starszego mi została do uszycia na dzisiaj...)
Całość szeleszcząca, itd. Aplikacje w większości polar, parę z dzianiny, chmurka z futerka (wiem powinien być kot, ale to futerko się ciężko wycina...), a kropelki np z takiego ceratowego, śliskiego.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja czasami moją też bardzo nisko czuje, a czasami zmieni położenie i tak inaczejNie wiem jakoś czuje nisko mała aż się zaczęłam bać czy wszystko jest okej![]()
Mnie też czasem coś poskrobie bardzo nisko. Pewnie wszystko zależy jak się dzidzia obróci. A może się przeciaga i te małe stópki gdzieś tam niziutko smyrajaNie wiem jakoś czuje nisko mała aż się zaczęłam bać czy wszystko jest okej![]()
Zalezy...... Moj D ma znieczulice po alko. Korzen plonie ale ugasic sie nie moze. Ja czasemi dochodzilam trzy razy a pozniej dawalam sobie spokoj i go zostawialam z problemem[emoji23]
To prawda. Ja bylam troche zawiedziona, bo wolalabym jakis prezent. Nic drogiego, jakis drobiazg symbolicznie. No ale potem pomyslalam sobie, ze i tak jestem w szoku, ze cos wymyslil i tak sie postaral. W sypie nie spodziewalam sie w ogole. Chyba zbyt wybredna jestem.

A daj cynk gdzie?
Skrócę Ci dzisiejszy dzień. Ja @Karla88 @JustMe55 jarałyśmy się paczkami z ciuchami.
@SzczęśliwaCiężarna też upolowała ładne rzeczy.
@oliwka_11 udzielała sex porad (jak co to trzeba pić alko)
AAAA i najważniejsze @Wronka199 się zesrała![]()

@JustMe55 tej opcji jeszcze nie było chyba [emoji23]HAhahahhaa menda
Nie jesteśTylko faceci niedomyślni często
Ale powitanie i tak miłe
@SzczęśliwaCiężarna, udane łupy
Ja mam puchatka z H&M, zaraz wrzucę
Jezu, zleję się kiedyś przez Ciebie, serio![]()
Mój też mi czasami tak nisko kopie że przepraszam za stwierdzenie ale mam wrażenie że siedzi mi w pochwie [emoji2] więc myślę że to normalne pewnie nóżkami gdzieś tam przebiera [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]