Veraska
Fanka BB :)
Oby oby ;-) dziekuje :-)Swietnie! Obys juz tam nie wrocila do porodu!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oby oby ;-) dziekuje :-)Swietnie! Obys juz tam nie wrocila do porodu!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No to ładnie przybywa, super :-)Mój nie brał opieki nade mną po CC. Tacierzynski brał z pierwszym synkiem jak miał rok, i z drugim jak miał 1,5 roku.
Ja po wizycie. Młody dalej jest chłopczykiem, wazy 800g +-109g
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Extra [emoji106] [emoji106] [emoji106]Tak jak obiecalam[emoji3]
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Naprawdę piękna!A ja się znowu chwalić będę [emoji15]
Skończyłam książeczkę dla córki przyjaciółki....
(jeszcze maskotka dla starszego mi została do uszycia na dzisiaj...)
Całość szeleszcząca, itd. Aplikacje w większości polar, parę z dzianiny, chmurka z futerka (wiem powinien być kot, ale to futerko się ciężko wycina...), a kropelki np z takiego ceratowego, śliskiego.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piękne i ta szuflada ekstra, przyda się na pewno :-)Tak jak obiecalam[emoji3]
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Suuper lozeczkoTak jak obiecalam[emoji3]
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ehhhh zeby tylko na swieta jej nie trzymalo. Zdrowka.Blisko 39[emoji17]
![]()
Piekna. Moja kolezanka kupowala dzieciakom ksiazeczke czarno biala. Super lapali ksztalty. A byly tam zwierzatka ,kolka kwadraty sloneczko chmurka itd.A ja się znowu chwalić będę [emoji15]
Skończyłam książeczkę dla córki przyjaciółki....
(jeszcze maskotka dla starszego mi została do uszycia na dzisiaj...)
Całość szeleszcząca, itd. Aplikacje w większości polar, parę z dzianiny, chmurka z futerka (wiem powinien być kot, ale to futerko się ciężko wycina...), a kropelki np z takiego ceratowego, śliskiego.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja raz czuje kolo pepka, nad pepkiem a czasem wlasnie bardzo nisko. moze akurat tam ma nozke :* nie martw sie. moja sie wlasnie przebudziła i kopie. też juz panikować zaczełam..Nie wiem jakoś czuje nisko mała aż się zaczęłam bać czy wszystko jest okej![]()