dziewczynki zaczyna mnie wnerwiać mój M ja cała podekscytowana ze małą kopie i mówię mu co chwilę patrz patrz a on jednym okiem na brzuch drugim na tv a we mnie kipi ze woli patrzeć na tv niby całuje brzuch na dobranoc
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Śmieją się że mnie ze powinnam co rok w ciąże zachodzić bo dom na picuś glancuś jest. A ile nerwów się najadłam przy tym to porażka...Właśnie miałam pisać jak się czujesz . To odpoczywaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
O matko potem jeszcze zamiast sie nie denerwować to musiała się z chłopem użeraćJa Ci powiem że tacy faceci to skarby... moja kumpela miała ciążę zagrożona, a mąż ciągle nalegal i niedawal jej spokoju , aż mnie nerwy brały jak biedna płakała że mu tłumaczy a On normalnie choćby jakiś seksoholik[emoji33]
olaaa7
No ja myślę [emoji28] takie wyróżnienieHahaha czuję się prawie jak matka chrzestna Twojego dzisiejszego sexu hahaha [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] pękam z dumy
![]()
HahaA teraz wyobraźcie sobie jak narzeczony Oli wraca z nadzieją na loda, a tutaj, tort, rurki z kremem, ciastka
Spoko, 390 jest o bzykaniu i klukach gejszy![]()
No nie przeceniaj mniehahahahaha @olaaa7 od 15:00 w kuchni piecze![]()
Zerknijcie na moje wyniki, są ok? Zdziwiło mnie tylko że na czczo było wiecej niż po 2 godzinach
Załączniki
czyli jej chłop na kawał gnojka zabiła bymO matko potem jeszcze zamiast sie nie denerwować to musiała się z chłopem użerać
Onaszczesliwa2018
No straszne to było:/ i mały urodził się w 35 tygodniu ale myślę , że i tak długo utrzymała mimo wszystkich akcji z tym glupkiemO matko potem jeszcze zamiast sie nie denerwować to musiała się z chłopem użerać
kinga30
Naprawdę kawał gnoja:/No straszne to było:/ i mały urodził się w 35 tygodniu ale myślę , że i tak długo utrzymała mimo wszystkich akcji z tym glupkiem
Nowaja16
Tak tak wszystko jest okej wyniki badań super wiec nie ma powodów do zmartwień na szczęście :*A jak po wizycie ? Wszystko Oki? No pewnie odpoczywaj [emoji5]
reklama
Podziel się: