Ja miałam w pracy na biurku 3 monitory, kubek z kawą, kubek z herbatą, 3 telefony i jakiś zeszyt [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam w pracy na biurku 3 monitory, kubek z kawą, kubek z herbatą, 3 telefony i jakiś zeszyt [emoji23]
Haha, to ja sie smieje, ze moja to lekomanka. Kiefys zapytala kiefy bedzie znow brala flegamine truskawkowa, bo ja uwielbia[emoji23] A tantum verde to by chciala zeby jej psikac zamiast cukierkow[emoji6]
To trzeba te mięśnie zaciskać w trakcie ? K by się nie ucieszył jak by zobaczyl u mnie taki sprzętmusiałabym przed nim też chować
![]()
Ja poukładałam normalnie kupkami od najmniejszego rozmiaru, osobno body z krótkim rękawem, z długim, spodnie.Supera ja nadal nie mam pojęcia jak ułożyć ubranka w swojej. Z szufladami :/
AA. Nie mogę czytać teraz takich rzeczy. Jeszcze godzina i 10minut a zaraz wyląduje w toalecie chyba
To trzeba te mięśnie zaciskać w trakcie ? K by się nie ucieszył jak by zobaczyl u mnie taki sprzętmusiałabym przed nim też chować
![]()
Czyli mogę sobie łykać? Ile dziennie i jaka dawka? Możesz jakąś polecić czy to nie ma znaczenia?Na pewno, a na naczynka wit C pomaga
![]()
No żebyś wiedziała, że czasem bywa to problememZa duży tez bywa problemem [emoji23]
A serio, to O ma bardzo dużego, normalnej gumki założyć się nie da, a i często komplikuje sprawę, bo w niektórych pozycjach albo nie może włożyć do końca, albo ja potem poobcierana, zdążyły mi się już takie otarcia dosłownie do krwi, choć na brak wilgoci nie narzekałam....
![]()
Ja mojemu wczoraj powiedziałam, że może wibrator by mi jakoś pomógł, na co M "Mam Ci kupić?" [emoji28]Siemka
Uffff dzisiaj i jutro praca, w piątek wyjeżdżamy, cieszę się bardzoTydzień wolnego będzie
Coś jest z tym tantum, bo Fran jak ma pryskać to też bardzo lubi
@_agnieszka_, chciałam Tobie również napisać że 90% wczorajszych postów to rozkminki o sexie i mięśniach kegla ale widzę że już się wczułaś w temat
To wiesz co, może lepiej nie kupujBo będzie z tego jakaś awantura
![]()
Ja mojemu wczoraj powiedziałam, że może wibrator by mi jakoś pomógł, na co M "Mam Ci kupić?" [emoji28]
Jak miał nie daleko to pewnie, że i dwa dni dobreOni z firmy maja busa i firma im zapewnia transport do domu. Ale mój ogolnie jak przedtem pracował w innej firmie to potrafił do mnie z Czech na stopa przyjechac na dwa dni domu![]()
Mało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzeniaKurde pewnie przez to że ostatnio tak mało słodkiego jesz m trzymaj się bidulko
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Była by pewnieSiemka
Uffff dzisiaj i jutro praca, w piątek wyjeżdżamy, cieszę się bardzoTydzień wolnego będzie
Coś jest z tym tantum, bo Fran jak ma pryskać to też bardzo lubi
@_agnieszka_, chciałam Tobie również napisać że 90% wczorajszych postów to rozkminki o sexie i mięśniach kegla ale widzę że już się wczułaś w temat
To wiesz co, może lepiej nie kupujBo będzie z tego jakaś awantura
![]()