Karla88
Fanka BB :)
Powiedz że nadgodziny mialas[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz że nadgodziny mialas[emoji23]
No wlasnie tez tak mysle no bo 68 to chyba szybko nie zalozaja do komody daję tylko najmniejsze, 68 mam spakowane i będą w garderobie, 62 chyba też spakuję oddzielnie - chyba, że Hania okaże się bardzo duża, to wtedy zrobię zamiankę na 62![]()
jako hu..wa pani domu ale w miare dobra matka przewiduję rozmiar 68 na zimeNo wlasnie tez tak mysle no bo 68 to chyba szybko nie zaloza![]()
oj biednaHej nie nadrobię Wasz
@Nowaja16 jedz na agatowa ja byłam w pierwszej ciąży tam i bardzo polecam świetni specjaliści dr Dangel !!poczytaj ile już nagród odebrała. Będzie dobrze
Dziewczyny ja od wczoraj w szpitalu wyszła mi cukrzyca na czczo super po godzinie super a po dwóch dupa...
Zaplakalam się za synkiem ;(
Mierze cukry podłączyli mi gratis magnez
jako hu..wa pani domu ale w miare dobra matka przewiduję rozmiar 68 na zime
zobaczymy ile nasze chłopaki bedą miałyjako hu..wa pani domu ale w miare dobra matka przewiduję rozmiar 68 na zime
Ale śliczna !! To jest komunijna ? Czy na komunię ? Twoja córka ma w tym roku komunie ?Link do: Sukienka dla dziewczynki na komunię, dress for the girl, sklep online i jest na zywo jeszcze piekniejsza![]()
Trzymam kciuki żeby obyło się bez insuliny.. biednaJeśli pomoże tylko dieta to będzie ok
Narazie mam mierzyć po posiłkach jak cukry będą ok to mam nadzieję że wyjdę jutro ,nie chce insuliny ,;/
Popieram w 100procentach !!a pierdo..... ludzie wazne ze dziecko zdrowe ty zdrowa a porod za 3 miesiace potem dostaniesz wycisk i bedziesz laska![]()
Dokładnie. Mi się dzisiaj głupio zrobiło w szpitalu. Bo spotkałam znajoma z poprzedniej pracy. To kobieta dorosła +50 i tak spojrzała. I stwierdziła, że chyba głodze to dziecko bo taki mały brzuch. I jak ja się trzymam z brzuchem na tych chudych nóżkach. Kiedyś w sklepie spotkałam druga znajoma, była zszokowana jak schudłam na twarzy. .. no tak źle i tak nie dobrze. Ludziom się nie dogodzi. Dlatego@margana nie patrz na nikogo, tylko na własne zdrowie i zdrowie dziecka. Bo ludzie zawsze będą gadać, nawet z zazdrości czy nudów.Margana ludzie i tak będą zawsze gadać jak mama za chuda to mówią że anorektyczka nie je nie dba i jest na pewno na diecie ... jak ktoś chce będzie gadać to i tak znajdzie zawsze powód także...olej To co i kto myśli Ty wiesz sama najlepiej jak jest a reszta... miej to w nosie [emoji5] tym bardziej , że nie masz na ta wodę wpływu poprostu taka Twoja uroda