Moni17.06
Fanka BB :)
Tez tak musze zaczac jesc zamiast tyle slodkiegoTo ja same owoce jem, tzn osobno, jabłka, pomarańcze, grejpfrut mmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tez tak musze zaczac jesc zamiast tyle slodkiegoTo ja same owoce jem, tzn osobno, jabłka, pomarańcze, grejpfrut mmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Tak delikatnie do cynamonuBanan z cukrem? :O
![]()
Co ty bierzesz ?A tymczasem... Czas na gik....![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
NeoparinCo ty bierzesz ?
Ja nawet się igłą nie ukłuje , żeby cukier zmierzyć. Ani kogoś. A co dopiero zastrzyk w brzuch czy gdzieś.. ale pewnie dla dziecka bym się przemoglaNigdy nie umiałam się ukloc nawet cyklem... Albo jaj wszyscy sami sobie uszy przebijali sami... Ja nawet nikogo bym nie umiała ukloc... Moja mama była w szkole pielegniarskiej i z tego powodu zrezygnowala... Psychicznie mamy taki opór silny, że masakra
![]()
Ty już po glukozie, ja nadal niee
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ooo to pójdziemy "razem"Ja tez nie przekładam po świętach [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem się jakiś zrobi ale do przeżyciaJa też dalej w brzuszek i nawet siniaków nie mama ty?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Super ;-)Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g
Napiszę później, i będę miała pewnie duuużo nadrabiania
Kciuki za inne wizytujące [emoji106]
![]()
Mnie jest pewnie o tyle łatwiej, że jestem z "medycznej" rodziny - mama pielęgniarka (choć od lat już na rencie), ojciec chirurg (nie mam z nim kontaktu, ale jako dziecko miałam) - jako dzieciak często chodziłam do mamy do pracy, jak pracowała w przychodni, albo prowadziła szkolenia z pierwszej pomocy, w domu bawiłam się strzykawkami itd, a mama uważała, że pewne umiejętności każdy powinien posiadać, i elementy pierwszej pomocy były dla mnie umiejętnością równie podstawową co wiązanie butówO matko... Nie umiałabym chyba... Chociaż kiedyś mówiłam że sobie też bym nie umiała a jednak to codziennie robię [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]