reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Biedroneczka a w takim razie ty mialas teraz heparyne w ciazy?Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KaIno
Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(
Kochana ona mi dwa razy motylka założyła i nic . Żyłę w dłoni tak mi przewierciła aż mnie boli . We wtorek byłam na pobraniu i nic się nie działo a dziś nie wiem ... aż płakać się chce
gosia321
Super tak sie ciesze gratuluje :*Dzień dobry dziewczyny dziś robiłam betę 9dpt wynik 381w 6dpt 63 było prosgestwron 35
Jestem szczęśliwa chodź wiem ze jeszcze sporo przedemna ....
Mozesz chociaz troszke mniej sie stresowac przyrost piekny i zaczac cieszyc sie ze ten cud trwa i bedzie trwal przez najblizsze 8 miesiecy :*
DziekujeOjej.. w takim razie trzymam kciuki za amniop. Zeby wyniki byly jak najbardziej ok![emoji173] zdrowka Kochana [emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Zawsze przed badanien powinno sie wypic ze szklanke wodyByłam dziś na pobraniu krwi bo muszę zrobić estradiol . Pani wkuwała się 4 razy bo albo krew nie leciała albo poleciała i połowie skrzepła... boje się ze nie da rady zrobić badania . Co zrobić ??? Myślicie ze jak napije się wody to coś znieni... iść jeszcze raz ?? Zależy mi dziś na wyniku bo to walka o moj jeden pęcherzyk . Pomóżcie
gosia321
Niestety masakra normalnieHello czy u Was tez dzis pada snieg i tak wieje?? Masakra. Ja dzis biore sie za pasztet z pieczarek[emoji4]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo pasztet z pieczarek podaj przepis brzmi smacznie
Pada i wieje.... a ten pasztet to jak?Hello czy u Was tez dzis pada snieg i tak wieje?? Masakra. Ja dzis biore sie za pasztet z pieczarek[emoji4]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Piekny wynikMam siedem nadających się pęcherzyków, myślę że dwa z nich juz niedlugo mnie uszczesliwia. O malo sie tam nie popłakałam, bo tak sie bałam ze nic z tego nie bedzie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mysle ze jest ich wiecej nie wszystkie widac na usg
reklama
misis188
Ciesz sie matkaCo dalej ????? Jesyem zagubiona![]()
Podziel się: