olaaa7
Fanka BB :)
No właśnieOj tam oj tam... ale za to Cię właśnie uwielbiamy!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnieOj tam oj tam... ale za to Cię właśnie uwielbiamy!![]()

Mam kilka kombinezonów po córeczce, plus dokupiłam jeden typowo dla chłopca w rozmiarze 68. Taki zeby byl do lekarza. Dla mnie niezbędny na nasze chłody :-)Właśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
A to taki drobny akcent, ;-)DziękiTeż mi się fest podoba
Mimo tego różowego serduszka typowo dziewczęcego
![]()
Kurde to ja mam jakieś oszukane to pepco u siebie [emoji23][emoji23] jak na złość [emoji849]W moim też więcej dla dziewczynek![]()
To wychodzi na to, że ja też mam oszukaneKurde to ja mam jakieś oszukane to pepco u siebie [emoji23][emoji23] jak na złość [emoji849]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie też oszukane bo potrzebuje dla chłopca ;-) a pełno różów i sukienekKurde to ja mam jakieś oszukane to pepco u siebie [emoji23][emoji23] jak na złość [emoji849]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogarnę swoje czoło aby [emoji23] bo tak się ufarbowalam że zostały mi plamy a w nocy przy latarce nie uśmiechało mi się doprowadzać tego do porządku [emoji23][emoji23][emoji23]Czekamy na sweet focie :-) ;-)
No ja cie. Ja byłam wczoraj z kumelą która ma synka i ona przebiera w tych ciuszkach a ja nie miałam w czym [emoji849]To u mnie też oszukane bo potrzebuje dla chłopca ;-) a pełno różów i sukienek
A może faktycznie ludzie wykupują...