reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
Ja nie kupuję, spodziewam się raczej wyższych temperatur [emoji6] w razie czego mam jeden cieplejszy rampers, ewentualnie kocyk, jakby było naprawdę zimno

0d1yrjjgtd95fou3.png

widocznie tak masz dziecko z ciebie wyciaga
moja edzia - przyjaciolka schudla w ciazy 9kg a przytyla 7kg wiec do porodu szla nawet nie dobijajac do swojej wagi sprzed ciazy jadla normalnie wyniki ok córka z niej tak wyciagala ;)

zreszta nasze dzieci maja teraz ok 500-700gr + woda to tak naprawde 1kg wiecej
Kochana... Moim zdaniem dużo więcej bo i krwi mamy wiecej... Macica też waży a teraz jest wielkości sporej pilki... Do tego jeszcze płyn owodniowy i piersi :) myślę, że to wszystko to minimum 3kg

f2w39n7303c24ozn.png

mam napad wicia gniazdka ... jak kuzwaaaa wrona :D juz mi sie marzy nowa kanapa do tego stolik krzeszla do jadalni moja wizja juz cala gotowa tylko nie wiem co lukasz na to :D jeszcze nie jest swiadomy ze czeka go w kwietniu malowanie hahaaha
Ja też, ale ja muszę dom urządzić, więc mogę się wyzywać do woli [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry