olaaa7
Fanka BB :)
Bardzo ładnyCieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnyCieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]![]()
Są dwa rodzaje spirali:hormonalna i zwykla. Ja przez 10 lat miałam założoną zwykłą i byłam bardzo zadowolonaSpirala nie jest hormonalna ? Jeśli nie to super by było
Ma poświatę rudego. Mam nadzieję że to się wypłuczeladny a na zywo jaki jest ???
Nie jesteś sama ☺ ja przed 10 nie wstajęMam to samo... Zwlec się z łóżka wcześniej niż 9 graniczy u mnie z cudem [emoji14] no trudno póki mogę korzystam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podoba mi się [emoji5]Cieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]![]()
To i tak dobrze, że wiedziałaś, jakie maszWiedziałam ze zielone ale zawsze wydawało mi się ze z domieszka innego koloru nawet nigdy się nie przyglądałam tak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na zdjęciu jest ślicznyCieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]![]()
Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.Plyn do kapieli, ew. balsam do ciala, krem do pupy, krem na slonce.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy..Pewnie inaczej sie ulozyla i robi Ci psikusy[emoji4] niemartw się na pewno jest oki
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłamWłaśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
ZazdroszczęJa mam nadzieję wypruć zaraz z pracy i skoczyć do H&M po spodnie ciążowe, bo mam 1 ciążowe i 1 jeansy ktore idealnie zapinają się pod brzuchem, ale jeszcze jakieś czarne by mi się przydały.. A w tym celu muszę udać się do centrum co przy tej pogodzie nie będzie taką szybką akcją... później pakowanie- bo młody na święta z ojcem a my do WłochCo jak co ale śniegu tam na bank nie będzie
![]()
OlaHaha i jeszcze trzymasz równowagę rozkładając nogi [emoji28] Boooszee i już mam skojarzenia nie takie jak powinnam mieć![]()
Muszę się przyzwyczaić[emoji16] ale zostały mi plamy na czole i na karku [emoji23] nie polecam farbowania włosów po ciemku!Na zdjęciu jest śliczny![]()
![]()