reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A starszy dawał spac? Bo moje to za spiace nie były to pewnie to też nie bedzie[emoji5]
Tak! W brzuchu był dość spokojny, a po porodzie tylko jadł i spał :) Po 5 godzin potrafił spać, a ja tylko sprawdzałam czy oddycha :) Był baaardzo grzeczny, obawiam się, że drugi raz takiego szczęścia mieć nie będę ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Tak! W brzuchu był dość spokojny, a po porodzie tylko jadł i spał :) Po 5 godzin potrafił spać, a ja tylko sprawdzałam czy oddycha :) Był baaardzo grzeczny, obawiam się, że drugi raz takiego szczęścia mieć nie będę ;)

w57v9n73fe3ysoga.png
O kurczę to dobrze miałaś, zawsze się zastanawiałam jak to jest miec takie spokojne dziecko☺️

Tak główka jet młodsza w ogóle dzidzia jest o tydzien mniejsza juz od polowkowego usg ale bpd jest obecnie 24 tydzień i 1 dzień a ciąża z usg wychodzi na 24 tydzień i 5 dzien :(
To w normie spokojnie mi zawsze tydzień młodsza wychodzi +- 2 tygodnie jest normą a kość udowa? A z @ który tc jesteś?

Nie denerwuj się. Wahania do +-2 tygodni są w normie. Lekarz cos mowil??

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mówił ze może się różnić ze wszystko jest w normie i sprawdzał przepływy w mózgu i w ogolw wszystko jest dobrze powiedział ze każde dziecko rośnie inaczej ale tak się boje ze tak się rozni ta główka :(

reklama
Do góry