kinga30
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia. Ja też jeszcze szliśmy szybciej bo zimno to od razu klucie w pochwieNo dokladnie, po swiecace nie moglam dojsc do auta, no szok. Co to bedzie dalej?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojęcia. Ja też jeszcze szliśmy szybciej bo zimno to od razu klucie w pochwieNo dokladnie, po swiecace nie moglam dojsc do auta, no szok. Co to bedzie dalej?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
To jest racja ja w pierwszej ciąży czułam się najlepiej im dalej tym gorzej
To jest racja ja w pierwszej ciąży czułam się najlepiej im dalej tym gorzej
No dokładnie. Nie przechodzi . Wykapalam się i jedziemy na izbe.. A w pochwie momentami to tak jakby mi ktoś tam nozem jezdzil...No, wszyscy Cie beda znali[emoji6] Ale lepiej zebus juz dopiero na porod jechala.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Trzymam kciuki [emoji106]No dokładnie. Nie przechodzi . Wykapalam się i jedziemy na izbe.. A w pochwie momentami to tak jakby mi ktoś tam nozem jezdzil...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki za Was kochana będzie dobrze :*No dokładnie. Nie przechodzi . Wykapalam się i jedziemy na izbe.. A w pochwie momentami to tak jakby mi ktoś tam nozem jezdzil...
Ehh oby
Ja tak mam, małe mnie właśnie dziś tak skopało po pęcherzu że brzuch mi się twardy zrobił. Chodzę co chwilę do toalety [emoji55]Mi tez cos brzuszek twardnial przy tym spacerowaniu po cmentarzu[emoji53]
W ogole ostatbuo tak mam, ze jak mi sie chce siku to od razu nrzuch mnie boli, twardy sie robi i czuje taki ucisk, ze ledwo moge isc[emoji53] A chce mi sie ciagle. Tez tak macie?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dawaj znać kochana, jesteśmy z Tobą [emoji8]No dokładnie. Nie przechodzi . Wykapalam się i jedziemy na izbe.. A w pochwie momentami to tak jakby mi ktoś tam nozem jezdzil...