Margana
Fanka BB :)
Kurcze, bidulko oby przeszlo. Trzymam kciuki!No właśnie tak cały czas myślę co robić zobaczę tak do 19 jak nieminie to podjedziemy
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, bidulko oby przeszlo. Trzymam kciuki!No właśnie tak cały czas myślę co robić zobaczę tak do 19 jak nieminie to podjedziemy
Kurcze, ale nie przypominam sobie zeby przy corce bylo az tak kiepsko[emoji53] Moze to starosc[emoji6] Albo po prostu nie pamietam[emoji6]Taaak już od jakiegoś czasu chyba dzidzie większe i gdzieś tam to wszystko się tak napina
No rodzic w lipcu to już pojadę tam jak do "siebie "[emoji2]Kurcze, bidulko oby przeszlo. Trzymam kciuki!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Jaka starosc[emoji23] no ja w tej pierwszej ciąży to latalam jak szalona , pracowałam itd a teraz jakoś tak kiepsko się czuje i wiecznie coś dobrze że już tylko 3 miesiące to szybko minie [emoji4]Kurcze, ale nie przypominam sobie zeby przy corce bylo az tak kiepsko[emoji53] Moze to starosc[emoji6] Albo po prostu nie pamietam[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja tak mam. Byłam w kościele że swieconka na 12 i do tej pory dochodziłam do siebie brzuch twardy i wszystko bolaloMi tez cos brzuszek twardnial przy tym spacerowaniu po cmentarzu[emoji53]
W ogole ostatbuo tak mam, ze jak mi sie chce siku to od razu nrzuch mnie boli, twardy sie robi i czuje taki ucisk, ze ledwo moge isc[emoji53] A chce mi sie ciagle. Tez tak macie?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No, wszyscy Cie beda znali[emoji6] Ale lepiej zebus juz dopiero na porod jechala.No rodzic w lipcu to już pojadę tam jak do "siebie "[emoji2]
No dokladnie, po swiecace nie moglam dojsc do auta, no szok. Co to bedzie dalej?Ja tak mam. Byłam w kościele że swieconka na 12 i do tej pory dochodziłam do siebie brzuch twardy i wszystko bolalo