reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie widziałam [emoji4] właśnie czesto mi się tak dzieje że różne posty mi się tracą niewiem od czego to zależy

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez sie tak dzieje jak ktos pisze jak ja jestem w trakcie odpisywania

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Zeby to jeszcze z domu, ja to bym musiała do domu nikogo nie wpuszczać hahaha. Właśnie co ma być to bedzie nigdy mi przez glowe nie przechodziło[emoji5] ale w końcu racjonalnie sobie wytłumaczę [emoji5]
Trzeba, bo inaczej bysmy zwariowaly.
Ja to najbardziej sie balam dopoki jeszvze pracowalam, bo tam to moglam zlapac wszystko. A ze wzgledu na wczesniejsza strate balam sie isc za wczesnie na zwolnienie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A tak w ogóle to dziś witamy 27 Tc [emoji55][emoji55][emoji55] mała tak mnie kopie po pęcherzu, że aż mi brzuszek się zaczął robić twardy, wzięłam magnez położyłam się i opuściło [emoji4]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję 27tc :* ja dopiero 27 na sam koniec kwietnia :(
Hahahahah o kurde! Szalejesz kochana :D a serio to nie mam pojęcia jak oni to liczą... może chcą Ci przywieźć osobiście, Taxi?? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem heh. Dlatego nie zamawiam. Pojadę 50km i kupię osobiście, bo nie opłaca się w ogóle :D
No i coś te "atrakcje " wczuly się aż za bardzo w rolę bo coś nie chca dac za wygraną , ale pokonamy je z małym [emoji123]

Trzymaj się kochana :*:* będzie dobrze :*
Kurcze ja nie mam nawet jak nie jeść..! I same dobre tuczące rzeczy: lasagne jego mamy- mega! makaron, pizza, owoce morza- smażone... karczochy (pyszne!) ale pieczone z oliwa której nie żałują :D na deser lody, tiramisu itp.... wczoraj na kolacje wzięłam miskę sałaty bo brakowało mi czegoś lekkiego..!! [emoji16]

Co do pogody to jak przylecieliśmy- czwartek i piątek, padało. W piątek wręcz byly burze. Ale wczoraj już 17 st i słońce i coraz cieplej 3)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę ❤️❤️ odpoczywajcie sobie :)
Witam!!! Jak mnie tu dawno nie bylo, jakoś brak czasu. Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku!:)życzę wszystkiego najlepszego w Poniedziałek Wielkanocny!:* wkraczamy w 25 tydzien!:)
Super wyglądasz :)

Dziewczyny spóźnione ale Wesołych Świąt [emoji4]
Ożarłam się jak świnia przez te święta. Pogoda głupia i nawet nie ma jak się przejść ale już od jutra ma być znowu ciepło i słońce [emoji4] miałam nie kupować już nic dla małego ale wbijam jutro jeszcze do szmateksu [emoji23] mąż już powiedział że zabierze mi wszystkie karty [emoji2] w czwartek wybieram się na glukozę, bardziej odwlec już tego nie mogę a już za tydzień wizyta [emoji4] odpukać nic nie boli więc korzystam z tego stanu [emoji4]
Wiola trzymam za Was kciuki [emoji8][emoji8] na pewno będzie dobrze [emoji8] nasze dzieci już są wielkie i silne ale niech siedzą w brzuchach jak najdłużej [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

No niestety ten strach o maluchy jest straszny wiem o czym mówisz bo ja nawet w szpitalu lezac niesiadam na wc sto razy ręce myje a jak jem to zastanawiam się czy to aby na pewno jest dobrze wyparzone...jeszcze parę tygodni i nam minie Kiniu[emoji8]

Dokladnie jeszcze trochę i nam to minie☺️ mam nadzieję, że nie zwariuje do tego czasu ☺️

Trzeba, bo inaczej bysmy zwariowaly.
Ja to najbardziej sie balam dopoki jeszvze pracowalam, bo tam to moglam zlapac wszystko. A ze wzgledu na wczesniejsza strate balam sie isc za wczesnie na zwolnienie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie to wiesz często goscie. Dużo dzieciaków szkolnych, przedszkolnych. Dzisiaj mialam nikogo nie mieć a już się zapowiedziała kuzynka z dzieciakami

U mnie to wiesz często goscie. Dużo dzieciaków szkolnych, przedszkolnych. Dzisiaj mialam nikogo nie mieć a już się zapowiedziała kuzynka z dzieciakami
Kinia ja nie rozumiem,wiedza ze w ciazy jestes i to problematycznej ,a ciagle masz gosci. Kiedy ty odpoczniesz?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzis lenia,ale chyba zaraz zbiore dupsko i do dziadka pojade.
Na brzuchu mam.jakas wysypke. Male krosteczki i na cycochach tez. Nie swedzi.wiec zapewne to reakcja na suchy olejek. No i zylak mi wyszedl....kuwa mac....na wzgorku lonowym. Ponizej blizny od cc. Ehhh wizyta w srode to jej powiem o tym. Maly fika jak szalony. Juz takie obcieranie czuje od srodka..... Dzis zaczelismy 28 tyg. Jeszcze 10 -11tyg i moga mnie ciac. Matko duzo czasu nie zostalo trzeba ogarniac powili reszte wyprawki. U mnie taki kryszysowy tyg to 30-32 wiec wypadalo by w razie co miec gotowa torbe.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry