reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
O Jezu biedna [emoji20] [emoji20] [emoji20] trzymam kciuki żeby jakoś się udało chociaż koszty pokryć co nie zmienia faktu tak jak napisalas że pracy przed wami sporo szkoda bo wszystko nowe i tu takie coś...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie wróciliśmy z zakupów. Szał w centrum handlowym, ludzie chyba jeszcze dziś wolne mają. Córka obkupiona na wiosnę: kurtka, buty, 3 pary spodni, legginsy, bluzki. Mąż szedł obladowany jak słoń. Oczywiście skorzystalam z promocji h&m[emoji16][emoji16] no i kupiliśmy sporo rzeczy do wyprawki: kocyki, rożki, pieluszki tetrowe, flanelowe, czapeczki, reczniczki, body. No full tego. Mamy już nawet pampersy, podkłady porodów, wkładki. W sumie zostało łóżeczko, materacyk i fotelik do auta.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, ze zakupy udane.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieję , że będą jeszcze takie same w sklepie gdzie kupowaliśmy. Nie chciałabym innych :( dobrze , że mały pokój to w ciągu dnia tesc z K położą. A myślicie , że płytki mogą być zalane ?
Jutro rozwalają segment w kuchni i do kosza.. ale z drugiej strony dobrze. I tak chcieliśmy się go pozbyć , mimo wszystko jutro będę robiła wszytko żeby nam za niego zwrócili. Był używany ale dobry , należy nam się zwrot kosztów.

Gorsze jest samopoczucie w trakcie dwóch godzin niż sam czas. Przynajmniej u mnie tak było. Powiedziałam trochę na forum i zleciało , nawet nie wiedziałam kiedy :)

Albo facetów za granicą.

To chyba nie dużo ? Nie pamiętam czy wstawialas zdjęcie na brzuszkowe, muszę przejrzec. I na pewno źle nie wyglądasz. :* To tylko waga.

A ja nie wiem jak to możliwe. Raz czuje nisko a za chwilę nad pepkiem :D
Płytkom nic nie powinno być, są przystosowane do zalewania itd.
Z ubezpieczeniem niestety nie pomogę - ja mam tutaj polisę z OC, jak zalalismy sąsiadów to papierkologię załatwiła właścicielka mieszkania (wynajmujemy)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Właśnie wróciliśmy z zakupów. Szał w centrum handlowym, ludzie chyba jeszcze dziś wolne mają. Córka obkupiona na wiosnę: kurtka, buty, 3 pary spodni, legginsy, bluzki. Mąż szedł obladowany jak słoń. Oczywiście skorzystalam z promocji h&m[emoji16][emoji16] no i kupiliśmy sporo rzeczy do wyprawki: kocyki, rożki, pieluszki tetrowe, flanelowe, czapeczki, reczniczki, body. No full tego. Mamy już nawet pampersy, podkłady porodów, wkładki. W sumie zostało łóżeczko, materacyk i fotelik do auta.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Super że chociaż na chwilkę się odcielas od cierpienia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Mam ostatnio mega poronione sny... Tzn bardziej niż zwykle...
Z zabawnych - usnęłam chwilę temu z telefonem - kojarzę jak zasypiałam, i spałam dosłownie chwilę...
Śniło mi się, że gdzieś byłam, i zauważyłam, jak z górnego kwietnia spada paprotka... Więc żeby mnie nie uderzyła postanowiłam ją odepchnąć lewą ręką.. Ale po uderzeniu w doniczce się obudziłam.. Na tyle szybko, by zobaczyć lądujący na podłodze telefon [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, telefon "oberwał" zamiast doniczki z paprotką.........

0d1yrjjgtd95fou3.png
Biedny telefon [emoji23]

Dziękuje :*
Malutka waży ok.700g :)
A dopiero 16ego ważyła 420 :D
Nie mam zdjęć i też nie widziałam Alicji na USG. Zobacze 24kwietnia :) lekarz normalnie zareagował na wizytę prywatna w klinice, przyjrzal się serduszku i powiedział , że na jego oko jest dobrze. Ale dobrze jechać sprawdzić na echu :) szyjka długa i zamknięta. Zapomniałam spytać czy łożysko się podnioslo. Sprawdzę na kolejnej wizycie za 3tygodnie.
Najważniejsze że wszystko ok[emoji123] [emoji4]

A no widzisz, to pewnie też pojadę... Nie chce mi się ale ja już nie będę spała to co mi szkodzi.. Chciałam w pt ale w pt muszę rano jechać na lotnisko znów a w czw mam już inne plany więc zostaje mi tylko jutro

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No to pewnie, zwlaszcza, ze za bardzo nie masz kiedy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
No tak się wkurzyłam na mój telefon teraz ze myślałam że nim o ścianę rzucę... M mnie powstrzymał :o zawiesiło się wszystko, włącznik od telefonu później dotyk nie działał i tak po kolei.. No dawno gówniana elektronika mnie tak nie wkurzyła :o

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry