Jola92
Fanka BB :)
Zapraszam!Haha kochane zwierzeta[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji23] [emoji123] mogę wpaść na obiad?[emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam!Haha kochane zwierzeta[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji23] [emoji123] mogę wpaść na obiad?[emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ci powiem, że ja też po tej zimie mam straszny niedosyt slonca. Uwielbiam słoneczko i cieplo od razu się człowiek inaczej czujęRozumiemu Nas na wyspie jest wieczny niedosyt promieniowania slonecznego, wiec jak tylko slonce wychodzi to jestesmy caly dzien na zewnatrz. Jedynie wysoka goraczka musialaby nas powstrzymac.
Ja Starszaka z rumieniem puscilam do szkoly po 2 dniach, po 6-tym rumien zniknal .
Spokojnie. Prognoza pogody zmienia się codziennie. Będzie pięknie. ZobaczyszPogoda jest piękna, niech już tak zostanieU mnie zapowiada się deszcz w piątek takie jednodniowy i potem na początku przyszłego tygodnia. Ale z tego co widziałam na pogodzie to później znowu ma być chłodniej, coś koło 12 stopni, kurde akurat w tym tygodniu naszego ślubu
oby to się jeszcze zmieniło.
Kinia bardzo dobrze ujelas[emoji23] mały w brzuszku A ja już się zastanawiam jak długie spacery itd żeby mu nie zaszkodzić to chyba takie moje zboczenie[emoji39]To nie surowość, to czasami ta uciazliwa ostroznosc hahahaha
Ale muszę powiedzieć że Twoje posty mnie tak jakos zawsze optymistycznie nastawiajaRozumiemu Nas na wyspie jest wieczny niedosyt promieniowania slonecznego, wiec jak tylko slonce wychodzi to jestesmy caly dzien na zewnatrz. Jedynie wysoka goraczka musialaby nas powstrzymac.
Ja Starszaka z rumieniem puscilam do szkoly po 2 dniach, po 6-tym rumien zniknal .
Jak to ten o którym myślę, to wychodzi super [emoji106]Na zimno, bez pieczeniaJako że jesteś wege na bank masz wszystkie składniki w kuchni
Jak zrobię i wyjdzie (bo na górę kładę wegańska nutellę) to wrzucę fotę i przepis na kulinarny
![]()
Co prawda na wyspie byłam tylko 2 razy i to tylko w Londynie, ale się wypowiem. Byłam tam w lutym i listopadzie i tak słonce prażyło że szok. Chodzilismy bez płaszczy i wgl. Ludzi pełno w parkach i właśnie gadalismy z lokalnymi mieszkańcami i mówi że to się zdarza tak rzadko że prawie nigdyRozumiemu Nas na wyspie jest wieczny niedosyt promieniowania slonecznego, wiec jak tylko slonce wychodzi to jestesmy caly dzien na zewnatrz. Jedynie wysoka goraczka musialaby nas powstrzymac.
Ah no to tak, lepiej w spokoju jechac[emoji5]Właśnie wolałabym od 27go iść bo M zarezerwował nam pokój w Czechach w ramach wypadu poślubnegoA nie chciałabym się stresować jakąś kontrolą z ZUSu.
Znam ten ból mój wcześniej chodził na zmiany a teraz chodzi od rana do wieczora [emoji33] jebc a za przeproszeniem w domu można dostać jak nie ma nawet się do kogo buzi otworzyc[emoji3] tzn pogadać można nawet z samym sobą czy do brzuszka tylko żadnej odpowiedzi [emoji3]No w końcu i u nas wiosna. Aż się chce żyć. Odbiorę córkę że szkoły i będzie szalała na dworze do wieczora. A mąż jak zawsze w pracy[emoji24][emoji24][emoji24]dziś i jutro od 7 do 19. Zanim się ogarnie i wróci będzie 20.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jedzonko spoko [emoji4] zaraz wrzucę foto tylko zmniejszeZapraszam!Jak Cię tam karmią w tym szpitalu? Zjadliwie w miarę?