olaaa7
Fanka BB :)
To możesz uczcić ten fakt czymś słodkimCukrzycy nie mam [emoji4] na czczo 84, po godzinie 122, po dwóch 105 [emoji4][emoji4][emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To możesz uczcić ten fakt czymś słodkimCukrzycy nie mam [emoji4] na czczo 84, po godzinie 122, po dwóch 105 [emoji4][emoji4][emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja chyba nie mam planuwydrukowałam plan porodu i nic z tego nie rozumiem![]()
Ja też muszę zapytać mojego lekarza, ordynatora czy w moim szpitalu wymagają i czy mają jakiś swój druk.wydrukowałam plan porodu i nic z tego nie rozumiem![]()
Czegoś konkretnie?tylko ja tych określeń Ola nie rozumiem![]()
Jeśli chodzi o skarpetki to nie wiemnp.pozycje wertykalne
i nie we wszystkim wiem czy jak jedno i drugie zaznaczę to czy się wzajemni to nie wyklucza/ nie zaprzecza wcześniejszemu
Ale liczę, że na szkole rodzenia mi się to wyjaśni
jaki rozmiar skarpetek na początek dla dziecka?![]()
Ja takDziewczyny wszystkie chcecie karmić piersią po porodzie ?
GratulacjeeeeeCukrzycy nie mam [emoji4] na czczo 84, po godzinie 122, po dwóch 105 [emoji4][emoji4][emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Pozycje wertykalne to wszelkie pozycje tzw. Nielezace. Np. Kucajac, kolankowo-lokciowa, w oparciu o partnera. A pozycja horyzontalna to nic innego jak łóżko porodów i parcie na leżąc z nogami podgietymi do klatkinp.pozycje wertykalne
i nie we wszystkim wiem czy jak jedno i drugie zaznaczę to czy się wzajemni to nie wyklucza/ nie zaprzecza wcześniejszemu
Ale liczę, że na szkole rodzenia mi się to wyjaśni
jaki rozmiar skarpetek na początek dla dziecka?![]()
Ja bardzo chceDziewczyny wszystkie chcecie karmić piersią po porodzie ?