reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88 to kiedy zamawiasz furę dla Antosia? :D

musze sie wlasnie wybrac do sklepu ale nie mam kiedy..moj odwieczny problem
jak zwykle teraz jestem na etapie urabiania męza :D bedzie malowac caly dom w srodku bo odkad mieszkamy 4 lata to jeszcze nie bylo malowane i sciany sa juz tragiczne takze dzis siedzialam na allegro i zamowilam sobie zegar, lampiony szklane i narzute do sypialni wkoncu musza by nowe dodatki :D
wkoncu wzial policzyl ile farb potrzebujemy wiec jest szansa ze w weekend sie weznie do roboty :D

mysle czy nie wystawic na olx naszej kanapy stolu i stolika pod tv a jak sie sprzeda to kupic cos innego :D

no i powoli bede urzadzac pokoj malego wprawdzie jest maly i bedzie tylko lozeczko, komoda na ubranka i szafa ale jakos dodatkami polącze - mysle o fotelu uszak zebym mogla wygodnie siedziec i go karmic nawet w dobrej cenie znalazlam

ewidentnie mi sie zaczeło wicie gniazda hahahahah :D

reklama
Powodzenia ;)

U nas jest na życzenie, ale musi być na nią czas. Jak leżysz na patologii i się zacznie poród albo ma być wywoływany czy też przy planowym cc to wtedy można skorzystać
Jak się trafia `z ulicy` z regularnym skurczami to wtedy odpada.
Aaaa... chodziło o lewatywę a nie o pozycję leżącą... nie widziałam cytatu w telefonie. Ufff.... :)

Ja ostatnio miałam spinek z teściową bo przyuwazylam młodszego jak z jakąś szczoteczka lata po domu. Pytam się jej skąd on ją ma i czemu to jest jego. To mówi że tylko raz użyta... Czasem ręce opadają

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, tylko raz użyta... bakterie są kulturalne i czekają do drugiego razu :p

Nie mam pojęcia :( ale pozwolę sobie zadać pytanie pod twoim postem :)
Jeśli chcielibyśmy z K wziąć ślub , raczej kościelny, to w jakiej sukience powinnam być ? Bo po kościelnym nie chcemy wesela itp tylko marzy mi się małe, skromne przyjęcie. Najlepiej na powietrzu jeśli się uda. Jak by to wyglądało gdyby po kościelnym było mniejsze przyjęcie a ja w białej sukience ?

Jak super, córeczka już tak rosnie [emoji173]️ gratuluję :):*

Też tak uważam :)

Ja bym założyła body z długim rękawem i pospiochy. Kaftanikow będę miała kilka ale nie wiem czy ubiorę. Wydaje mi się , że dziecku wygodniej w śpiochach, w bodach i polspiochach, albo body długi rękaw i pajacyk. :)

Pod nazwą : WegeAga :D

Kochana mama :) nie słyszałam o takich cukierkach :)

Za duzo nie rozumiem :D ale super takie menu :D
Normalnie będzie wyglądać. Wybierz ewentualnie biała ale nie taka mocno balową. Coś prostego myślę że będzie ok.

Ja mam teraz do teściów 26 km. I pamiętam że po drugim porodzie teściowa albo sama albo kogoś wysyłała z obiadami do nas bym nie musiała gotować. Ogólnie moja teściowa jest super, nie wpierdziela się w nasze sprawy ale jak chcemy to doradzi. Z dziećmi chętnie zostanie, jak chce odpocząć to tylko slowko i zabiera młodych do siebie.

Ostatnio widziałam że temat ciąży przed czy po ślubie gdzieś się przewinął. Ja studiowałam na wydziale teologicznym. Prawie 90% wykładowców to byli księża. Na 35 dziewczyn na roku 10 w pewnym momencie było w ciąży. Tylko ja z nich byłam prawie 2 lata po ślubie. Reszta to panny. Ale trzeba przyznać że nikt z księży nie robił problemu z tego. Ja z kolei czułam się głupio jak przeżytek historyczny jakiś. Że najpierw ślub kościelny a potem dziecko.

reklama
Ktoś idzie na glukozę jutro? Ja muszę już jednak pójść, miałam iść dzień przed wizytą, w przyszłym tygodniu, bo akurat młody ma szczepienie, ale mam też zlecone alloprzeciwciala, a na nie czeka się 5 dni.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja idę :D idziemy "razem" ??

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry