martaaa515
Fanka BB :)
Kinia gratuluję udanej wizyty a z wagą będziemy walczyć po porodzie [emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Fiu fiu czuje wkurwienie w powietrzuJa właśnie zaraz się pokłócę i to ja będę zabierać głos ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję wizyty. A z przytyciem to od ostatniej wizyty 5 kg? Mówił Ci coś? Woda by Ci się tak zbierała?To ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Przy drugim powiedz mu że podział [emoji1]O...to moj ma tak samo[emoji33] Pracuje od pn do pt po 8 godzin. Praca ciezka, fakt, ale codziennie w nocy spi normalnie w lozku, regularnie. Weekendy wolne. I co? Wraca z pracy, zasiada przed tv i spi[emoji33]
Ja ile razy przed i po nocce nie spalam w ogole, bo mloda chora, do lekarza itp. A on jest ciagle zmeczony. No wyprowadza mnie to z rownowagi.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No i elegancko [emoji2] [emoji123]Ja nawet teraz to robiłamcały dzień musiałam z nim rozmawiać bo temat mieszkania i w między czasie o pierdołach ale teraz go opieprzylam za wczoraj. To sobie przypomniał, że wypadałoby przeprosić
![]()
Tak od ostatniej wizyty w 3 tygodnie. Nie ja poprostu za dużo jem, a jeszcze ostatnio mnie tak do słodkiego ciaglo, no i zeby przystopować bo jednak 5 kg to sporoGratuluję wizyty. A z przytyciem to od ostatniej wizyty 5 kg? Mówił Ci coś? Woda by Ci się tak zbierała?
Gonię cięU mnie 94 :d
Suuuuper[emoji110]To ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Bardzo dobrze[emoji123]A szyjka długa i zamknięta
A tam wszystko zrzucimy po porodzie jak tyle potrzebujesz zjesc to co poradzisz widocznie organizm takie ma zapotrzebowanie[emoji4]Mam nadzieję [emoji5] bo przypakowalam ładnie [emoji5]