reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny obudzilam się po aplikacji lutriny pojedyncza kropla krwi świeżej na aplikatorze podbrzusze podczas aplikacji czuję jak na @ nie jest ani spuchnięte ani nabrzmiałe jakoś szczególnie a tak to praowe nic nie czuję trochę od czasu do czasu, brodawki wrażliwe odrobinę bolesne. Nabrzmiałe minimalnie piersi bolesne przy nacisku , jest całkowicie odwrotnie niż przy ostatnim transferze nie jestem senna, ani nie mam końskiego apetytu , mam dola bo przeczucie mówi mi że mogło nie wyjść.....;(((((

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana przestan wsztstko analiziwac bo szkodzisz tym sobie i malenstwu. Progesteron aplikuj palcem, pewnie zadrapalas sie aplikatorem. Mnie nadal boli podbrzusze jak na @ a mam juz 7tc. Piersi rowniez bolaly i bola delikatnie. Przy ilosci lekow jakie bierzemy kazdy objaw moze byc tym dobrym i zlym. Nie zadreczaj sie, bedzie dobrze ✊✊✊✊❤️❤️

Hej ;) życzę miłego dnia ja właśnie oczy otwarlam na wzięcie leków i idziemy nadal kimac z babelkiem czuje sie dobrze brzuszek boli jak codziennie nic z nowości i kręgosłup a cycki wielkość arbuza czuje się jak 18 hehe ;) piękne słoneczko za oknem ze jak wstanę to zrobię pranie i do siostry chyba pojadę i pójdziemy na spacer niech sie dzieciątko dotlenia a jutro krew ;) czy sie boje raczej nie myślę pozytywnie ze sie ładnie rozwija miłego dnia ;)

@szarykot super ze wszystko jest ok :)

Dzięki kochana ❤️

@szarykot - emocje dziś pewnie trochę opadły, więc proponuję zaszaleć. Zrobić coś, na co nigdy nie masz czasu bądź odwagi. A co! Życie wygrałaś :D

Haha, wczoraj od razu pojechałam na zakupy odreagować, przed wypłatą, myślisz, że to wystarczające szaleństwo? :-D:-D Ale faktycznie masz rację, ale chyba nie ma takiej rzeczy, poza rzuceniem pracy, no ale wiadomo, przed transferem to byłaby głupota :biggrin2: Mam jednak nadzieję, że po tym wszystkim będę trochę pozytywniej patrzeć w przyszłość, dało mi to do myślenia jednak ;) że czas zacząć żyć, a nie czekać na lepsze jutro.. muszę się cieszyć tym co jest teraz :biggrin2:

Miłego dnia dziewczyny, ja lecę do roboty ;)

@Tysiek777 @Agonia777 ✊✊✊

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :*
emoji173.png

Kwiecień to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-04-05 Tysiek777 transfer !!
2018-04-05 Agonia777 wizyta przed rozpoczęciem stymulacji

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jakobsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
@Tysiek777 kciuki aby transfer sie odbył i abyś przytuliła kropka na całe 9 miesięcy!!! :*
@Agonia777 kciuki za same dobre wieści :)

Miłego dnia kochane!!!:biggrin2::biggrin2::rolleyes:

reklama
Dlaczego bralas az tak duzo kwasu foliowego?

Ja właśnie też brałam na receptę podwyższoną dawkę. Doktor coś tam mówił o złym wchłanianiu w wyniku czegoś tam ale kurde zapomniałam, od wczoraj główkuję o co chodzi i nie wpada do głowy. ;((((
Acha i nadmiar jest wydalany z moczem i nie szkodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry