reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi by mogły zacząć zdecydowaniej rosnąć :(

To musi chociaż się zapisać, niech czas już leci. Chyba , że tylko o pieniądze chodzi :( A na NFZ chociaż się zbadać by poszedł. Tak na początek.

Do gastrologa nomrlanie na NFZ ? Ja miesiąc lub dwa. 7to bardzo długo :/
Tak na nfz. To bylo i tak szybko, bo w innych placowkach po 2 lata.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Było wyczuwalne przy dotyku i tylko po lewej stronie a prawa była normalna. Też zauważyłam to pod prysznicem. Specjalnie nie bolało, dopiero jak zaczęłam sprawdzać to był taki dyskomfort - tkliwosc. Google mi podpowiadalo, że to żylaki, ale lekarz wykluczył.
No właśnie u mnie identycznie że to taka tkliwosc ale do bólu daleko i też nigdzie więcej nie mam tylko w tym jednym miejscu zaraz praktycznie przy wejściu do pochwy. No nic zobaczymy czy ja tam coś "stworzylam " przez te golenie czy kolejna " atrakcja " ...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dałaś mi nadzieję , że jeszcze urosną :D
Ale pewnie po karmieniu wrócą do swojego rozmiaru :( moja mama jest całkiem płaska, po każdym dziecku wracały do swojego rozmiaru. Nie wiem czy to nawet jest zerówka :hmm:
Mi po poprzedniej ciazy zostaly 2 rozmiary wieksze. Moze Tobie tez sie uda[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja jestem naprawdę inteligentna inaczej...... Poprzednio miałam atrakcje po wypiciu większej ilości wody z kiszonej kapusty, a dzisiaj co? Otwarłam kiszone ogórki, i pierwsze co, to wypiłam szklankę wody.... Zagryzając paroma ogórkami....
I doprawiając miseczką ogórkowej... [emoji6]
I oczywiście co? Tak, siedzę w wc......
Chyba nigdy się nie nauczę...........
[emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No coz, lepiej tak niz w druga strone[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No właśnie że ja mam globulki i bez majtek to ciężka sprawa posmarowałam wazelina i ubrałam takie " najluzniejsze z możliwych zobaczymy co to znów się przyplatalo, ale fakt że dużo się golilam podczas pobytu w szpitalu liczę że to od tego

Może podraznilas, albo się zacielas i nawet nie wiedziałaś , nie wiem, już myślę na wszystkie możliwe sposoby. Ale czuję , że to tylko jakaś pierdolka :*

To nie stresuj się. Może przy zaparciach Ci tak wyskoczyło. Albo od tych częstych badań w szpitalu. Od skurczy , nie mam pojęcia. Tylko się nie stresuj. Jak nie zejdzie po kilku dniach to i tak będziesz miała zaraz wizytę i ginekolog Ci to obejrzy.
Nie mam problemów z wc , ale możliwe że te częste golenie, badania i coś się tan podraznilo tak mocno

reklama
Do góry