ani_anita
Fanka BB :)
Moje właśnie po skończeniu karmienia wracają do poprzedniego rozmiaru, mimo ciąży, tak mi się przynajmniej wydaje.Dobrze by było![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje właśnie po skończeniu karmienia wracają do poprzedniego rozmiaru, mimo ciąży, tak mi się przynajmniej wydaje.Dobrze by było![]()
A jakoś leci .mała przez ostatnie dni ostro szaleje w brzuchu i non stop się kręci od rana do wieczora ją czuje..z obydwu stron brzucha czasem chyba musi nogi prostować i ręce do góry podnosić albo szpagaty takie robi..
Samo nie zeszło. Chirurg musiał naciac i oczyścić.Po jakim czasie Ci to znikało?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zeszło samo po jakimś czasie, ale nie były to dni, a raczej kilka tygodni - zebrało się pod skórą (tzn zaczęło z czasem "przesuwać" bliżej powierzchni) i później zachowało się jak typowy "pryszcz"...Samo nie zeszło. Chirurg musiał naciac i oczyścić.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki wiekDziękuje.. :* ale już czuję się gruboidzie mi uda i tyłek
ty coś dawno zdjęcia nie wstawialas
pokaż się
![]()
Tyle dobrego , ale czasem juuz bym chciała być u siebie bo brat mnie wykańcza nerwowo. 17lat a zachowuje się jak gówniarz. Nic nie robi w domu , nie pomaga, nie sprząta a jeszcze bałagani. Mama mu zwraca uwagę, K go opieprzyl jak byl, tak delikatnie przed wyjazdem. A u siebie to wiem , że będę miała po swojemu, spokój itpmama jest pedantka i mam to po niej [emoji14] dobre wyuczone zachowanie
![]()
Narazie to chyba pierwsze usg Twoje gdzie wyszło, że sporo pośrosl a teraz wszystko się zmienia jeszcze więc teraz jeszcze może przystopowac i do następnego miesiąca urosnąć mniejCzyli myślisz że będzie duży?
Jestem przepraszam nie zauważyłam.
Czasem coś tam uszyje![]()
Jeśli wzrostem pójdzie po Tobie i Twojej rodzinie to może być wysokiMam 175 a M 180 cm
Lucek tak się kładzie jak się cieszy i tarza po podłodze [emoji16][emoji16] a czasem tan leży na brzuszku to się nazywa pozycja na żabke jak psy tak leżą (czy na brzuchu czy na plecach) to im odciaza stawyCoś odnośnie pozycji do spania?Zbyszek lubi świecić jajkami
hahaha
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Za szybki wzrost ani spadek nie jest wskazany bo skora nie ogarnie i się wyciągnieMi by mogły zacząć zdecydowaniej rosnąć![]()
To musi chociaż się zapisać, niech czas już leci. Chyba , że tylko o pieniądze chodziA na NFZ chociaż się zbadać by poszedł. Tak na początek.
Do gastrologa nomrlanie na NFZ ? Ja miesiąc lub dwa. 7to bardzo długo :/