SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]W ogóle jakie spoko imionaZbysiu, Czesiu ;D hahahah

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]W ogóle jakie spoko imionaZbysiu, Czesiu ;D hahahah
Co do imion psów w domu u rodziców mam zwykłego kundelka malutkiego wabi się BAZYL ale mój tata wola do niego BADYL ;DNo to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]
![]()
Też myślę, że to przez to... Jak się golimy podrazniamy meszki wlosowe...czasem zrobimy mikrootwarcie nawet i ropą podejdzie i troszke wygląda jak krosta (gulka) wielkości zielonego groszku pod skora... Samo schodziNie mam problemów z wc , ale możliwe że te częste golenie, badania i coś się tan podraznilo tak mocno
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale czasami też wzrost może isc za dziadkami albo z kimś z rodziny. Mojej mamy rodzice wysocy babcia 174, dziadek 178 3 rodzeństwa moja ciocia 172, wuja niecałe 170 a moja mama 164 mama mojej babci była niska. Moi rodzice mama 164, tata 170 siostra niecałe 170 ja 178 poszłam w genach za babcia. Jest nas 10 wnukow, wszystkie dzieci mojej babci miały brazowe oczy i ich małżonkowie rowniez. Siostra mojej mamy ma 3 dzieci wszystkie mają brązowe. Brat mojej mamy ma 5 dzieci i tylko moj kuzyn ma ma niebueskie identyczne jak moja babcia i u nas siostra ma brązowe a ja niebieskie tez takie jak babcia. Z kuzynem wygladamy jak rodzeństwoJeśli wzrostem pójdzie po Tobie i Twojej rodzinie to może być wysokija np. Mam 170 a mój facet 185 a ja mam też w genach wysoki wzrost bo mój ojciec ma 190
ale, że jestem kobieta to aż taka wysoka nie jestem mimo takiego wzrostu ojca
więc myślę, że moja córcia będzie też wyższa niż ja a mniejsza nuż mój facet więc z 175 będzie w przyszłości miała
![]()
Moi rodzice też niscy a ja 177 moja babcia była wysokaAle czasami też wzrost może isc za dziadkami albo z kimś z rodziny. Mojej mamy rodzice wysocy babcia 174, dziadek 178 3 rodzeństwa moja ciocia 172, wuja niecałe 170 a moja mama 164 mama mojej babci była niska. Moi rodzice mama 164, tata 170 siostra niecałe 170 ja 178 poszłam w genach za babcia. Jest nas 10 wnukow, wszystkie dzieci mojej babci miały brazowe oczy i ich małżonkowie rowniez. Siostra mojej mamy ma 3 dzieci wszystkie mają brązowe. Brat mojej mamy ma 5 dzieci i tylko moj kuzyn ma ma niebueskie identyczne jak moja babcia i u nas siostra ma brązowe a ja niebieskie tez takie jak babcia. Z kuzynem wygladamy jak rodzeństwo![]()
My to się z mężem zawsze tylko śmiejemy, że nie musimy się zastanawiac nad kolorem oczu dzieckaMoi rodzice też niscy a ja 177 moja babcia była wysoka![]()