reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To muszę spróbować :) Dziękuję :*
Aaa i dziś jadę po pokrzywę i też będę piła :) O ile nie zapomnę po drodze podjechać [emoji28]
Na pękające naczynka gin kazał brać 3x dziennie rutinoscorbin i dostałam też antybiotyk na te bakterie w moczu jakiś ponoć fajny, pakowany po 1 saszetce (przepisał mi 2) rozpuszcza się w wodzie i pije przed snem i następny po 24h, zobaczymy czy pomoże. Na następną wizytę mam tylko zrobić mocz.
Ola biodra niestety sie poszerzaja w ciazy. To normalne . a co do pokrzywy tez mam zamiar pic...ogolnie pije jak szalona 2 butelki wody to malo na 24h. Ajeszcze zielona herbata w miedzyczasie. Ja mialam monural w saszetce, i u mnie troche poprawily sie wyniki moczu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola biodra niestety sie poszerzaja w ciazy. To normalne . a co do pokrzywy tez mam zamiar pic...ogolnie pije jak szalona 2 butelki wody to malo na 24h. Ajeszcze zielona herbata w miedzyczasie. Ja mialam monural w saszetce, i u mnie troche poprawily sie wyniki moczu.

Ooo ja też mam Monural, a ile miałaś saszetek? ciekawe czy u mnie coś pomoże.

Tylko ja mam 160 cm u mnie każdy kg widać [emoji23]
Aktualnie mam 8 kg więcej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 164 i 7 na plusie. Gdzie 3kg przez 3 tyg. Masakra . a z chlopakami do 37tyg 8-9przytylam. Cos czuje ze teraz 10 nawet wiecej. Chyba ze ta dieta cukrzycowa dziala cuda.

Co do moczu to musze sprawdzic. Ciagle jakies cuda mi wychodza. Ale wlasnie dziwi mnie to ze cukier na czczo wyszedl nie w normie a pozniej juz ok. A pije jak bym byla wiecznie na kacu.tez tak masz?

Ja duzo piję minimum 2 litry ale tak już spory czas mam że ciagle pić mi się chce

Ooo ja też mam Monural, a ile miałaś saszetek? ciekawe czy u mnie coś pomoże.
Ja mialam 1. Bo poza tym biore furagine ,żuravit,witamine c. Pamietaj tylko przed wypiciem wysikaj sie. I wypij przed spaniem. Pozniej nie popijajac juz,chodzi o to zeby jak najdluzej byl w ogranizmie i zeby go nie rozcieczac. Tak mi ginka mowila.

Hey jak tam wizytowala któraś mamusia ?[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry