Super, oby tak dalej, i oby w nawyk weszło [emoji106]Pochwale się, że już udało mi się wypić prawie 2/3 butelki i ponad pół kubka rumianku i jakoś żyje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, oby tak dalej, i oby w nawyk weszło [emoji106]Pochwale się, że już udało mi się wypić prawie 2/3 butelki i ponad pół kubka rumianku i jakoś żyje![]()
To po badaniu chyba pierwsze co to będzie to mocna kawa [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Rumianek działa moczopędnie, a nie powinnaś wstrzymać, zwłaszcza, że miałaś bakterie - to pomoże się ich pozbyćDziękijestem z siebie dumna ale już bym najchętniej poszła do kibelka drugi raz a dopiero co byłam 40 min temu
![]()
Dziękuję za pomocWady wzroku w chwili obecnej nie kwalifikują do cc. Jedynie choroby siatkówki i rogówki (odklejanie się, splaszczenie).
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Też lubię Kallos, fajnie pachną, cena super i nie obciążały mi nigdy włosówPo myciu tylko olejki na wilgotne włosya jak myje to za każdym razem używam maskę do włosów i to wcale nie z tych najdroższych
kallos ma fajne linie szamponów i masek
polecam
-> to nie reklama hehe
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O wlasnie tak zastanawialam sie nad tymi olejkami,maski uzywam. Tylko czy wcierasz olejek od nasady czy polowy wlosow?Po myciu tylko olejki na wilgotne włosya jak myje to za każdym razem używam maskę do włosów i to wcale nie z tych najdroższych
kallos ma fajne linie szamponów i masek
polecam
-> to nie reklama hehe
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
W tej chwili nawet duza wada nie ma znaczenia. Ja jestem po laserowej korekcie wady wzroku i muszę zrobić badanie dna oka. Jak wyjdzie ok to nawet w takim wypadku poród naturalny.Takie poważniejsze, operowane, problemy z siatkówką, podwyższone ciśnienie w gałce ocznej itd..
Niewielka wada nie ma znaczenia
![]()
Od połowy i końce szczególnieO wlasnie tak zastanawialam sie nad tymi olejkami,maski uzywam. Tylko czy wcierasz olejek od nasady czy polowy wlosow?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze skad ty wytrzasnelas pomaranczowa. Trzymam kciuki.Ok wypilam za jednym razem,bo tak mi sie pic chcialo. Glukoza o smaku pomaranczowym
Teraz posiedze ladnie 2 h.
Fajny efektJuż nie wiem gdzie pisałam o tym warkoczu na noc ale tak wyglądają z tyłu włosy po całonocnym splątaniu ich w warkocz![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ooo sokowirówka, faktycznie fajny pomysł, tylko czy uda się coś znaleźć w takiej niskiej kwocieA ja pomyślałam o sokowirowce albo a jakims robocie kuchennym. Jak u Oli maly bedzie to takie cos w sam raz soczki swierze lub zupki zblendowane itd.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Poszłam grzecznie sikuRumianek działa moczopędnie, a nie powinnaś wstrzymać, zwłaszcza, że miałaś bakterie - to pomoże się ich pozbyć
![]()