reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pochwale się, że już udało mi się wypić prawie 2/3 butelki i ponad pół kubka rumianku i jakoś żyje :D
Super, oby tak dalej, i oby w nawyk weszło [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wady wzroku w chwili obecnej nie kwalifikują do cc. Jedynie choroby siatkówki i rogówki (odklejanie się, splaszczenie).

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pomoc :) Czyli u mnie to odpada :)

Po myciu tylko olejki na wilgotne włosy :) a jak myje to za każdym razem używam maskę do włosów i to wcale nie z tych najdroższych :) kallos ma fajne linie szamponów i masek :) polecam :D -> to nie reklama hehe

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Też lubię Kallos, fajnie pachną, cena super i nie obciążały mi nigdy włosów :)

Po myciu tylko olejki na wilgotne włosy :) a jak myje to za każdym razem używam maskę do włosów i to wcale nie z tych najdroższych :) kallos ma fajne linie szamponów i masek :) polecam :D -> to nie reklama hehe

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O wlasnie tak zastanawialam sie nad tymi olejkami,maski uzywam. Tylko czy wcierasz olejek od nasady czy polowy wlosow?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie poważniejsze, operowane, problemy z siatkówką, podwyższone ciśnienie w gałce ocznej itd..
Niewielka wada nie ma znaczenia

0d1yrjjgtd95fou3.png
W tej chwili nawet duza wada nie ma znaczenia. Ja jestem po laserowej korekcie wady wzroku i muszę zrobić badanie dna oka. Jak wyjdzie ok to nawet w takim wypadku poród naturalny.
Choć u mnie i tak cesarka ale z innych powodów

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja pomyślałam o sokowirowce albo a jakims robocie kuchennym. Jak u Oli maly bedzie to takie cos w sam raz soczki swierze lub zupki zblendowane itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo sokowirówka, faktycznie fajny pomysł, tylko czy uda się coś znaleźć w takiej niskiej kwocie :confused:

Rumianek działa moczopędnie, a nie powinnaś wstrzymać, zwłaszcza, że miałaś bakterie - to pomoże się ich pozbyć

0d1yrjjgtd95fou3.png
Poszłam grzecznie siku :D

Do góry