olaaa7
Fanka BB :)
Haha dobreZnalezione podczas siedzenia w poczekalni..
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A Młody znowu zamiast spać to fika delikatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dobreZnalezione podczas siedzenia w poczekalni..
![]()
To masz piekny wynik z palca ....ja mialam 95 niestety. Dasz rade jeszcze jedno klucie mi za kazdym razem w to samo kula.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23]Znalezione podczas siedzenia w poczekalni..
![]()
![]()
Do maka idz i problem z glowy [emoji12]Zyje teraz myślą o tym co zjem![]()
Jeszcze 10 min i spadam...!!!
Leżałam w pierwszej ciąży z dziewczyną która id 30 tyg ciekły wody i była już w 36 ale żyły już jej pękały od nadmiaru kroplówek i musiała pic bardzo dużo chyba koło 5,6 litrów już nie pamiętam ale welfron miała nawet w uda wbijany ,a twoja siostra w domu czy w szpitalu ?Mówi ze lekarz powiedział ze ubywa
![]()
PawełPiotr czy Pawel? Ja mam imieniny dzien po nim![]()
Dobrze, że już będziesz to miała za sobą, tydzień dacie radę [emoji106]Nie mogłam spać w nocy, więc odpuściłam poranny pomiar cukru wiedząc, że wynik będzie zły. No i wynik po śniadaniu przekroczony niestety :/ Mam nawrót przeziębienia czy innej alergii i znowu katar, kaszel i lzawiace oczy :/ Zbieram się powoli na wizytę u neurologa.
Z dobrych wiadomości Pan od remontu może zacząć 14 04 i robota mu zajmie około tygodnia. Na ten czas się wyprowadzamy razem z kotem do teściów lub do wynajętego mieszkania/hotelu. Boje się, że będę miała daleko do szpitala w razie czego...
Pamiętamy, pamiętamy [emoji6]Witajcie dziewczyny!
Pamietacie mnie jeszcze ?
Długo sie nie odzywałam, ale to po prostu z braku czasu, nie jestem wstanie tyle postów nadrabiać niestety.
U mnie wszystko dobrze mała rośnie i fika jak szalona, w niedziele lecę do PL odwiedzić rodziców a w poniedziałek ide na wizytę u lekarza i USG takze podpatrze malutka.
No i kupiliśmy wozek!!Trafiła sie okazja i cieżko było nie skorzystać .
Trzymam kciuki za wasze wizyty!