Salon operatora komórkowego. Wytrzymałam 3 lata - o 2,5 za dużo [emoji14] Nie wracam tam po macierzyńskimA jaka branza??
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Salon operatora komórkowego. Wytrzymałam 3 lata - o 2,5 za dużo [emoji14] Nie wracam tam po macierzyńskimA jaka branza??
![]()
Ja akurat trafiłam dziasiaj na śniadanie[emoji13] no ale wazne ze loda zjadlamJuz Po!
Czuje sie normalnie.
Czekam na moja prywatna 'taksowke' i jade prosto do McDonalda. Juz mi slinka leci..![]()
ŁaaadnyAmelis delti , jestem zadowolona lekko się prowadzi i bardzo skretny , przy synku też kiedyś taki miałam tylko w innym kolorze
Zobacz załącznik 844814 Zobacz załącznik 844815 Zobacz załącznik 844816
Aha[emoji13] a ja bankowosc 6 lat i tez już nie wracam[emoji13][emoji13] szukam czegos mniej stresujacegoSalon operatora komórkowego. Wytrzymałam 3 lata - o 2,5 za dużo [emoji14] Nie wracam tam po macierzyńskim
![]()
Ale apetyt tym Mc Donaldem robicieJuz Po!
Czuje sie normalnie.
Czekam na moja prywatna 'taksowke' i jade prosto do McDonalda. Juz mi slinka leci..![]()
To u nas podobnie z oczami, tylko ja mam zielone, a M takie niebiesko-zielone, zalezy jak swiatlo pada[emoji6] I mloda ma po nim. I tak na prawde nie wiem jakie ona ma[emoji53]Nad kolorem oczu pewnie się będę długo zastanawiać, O ma niebieskie a ja nieokreślone [emoji23]
Ale może włosy będzie miała kręcone - ja mam mocno, O trochę, teść mocno, teściowa całkiem proste![]()
![]()
Niestety na tym etapie siedzenie nie jest najlepszą pozycją... [emoji20]Tak siedzę i siedzę i zaczęły mnie boleć plecy![]()
Ja mam piłeczkę choć w brzuszku dziewczynka [emoji16][emoji173]Jednak cos w tym jest ze chlopaki bardziej pileczki a dziewczynki rozlane brzuszki. Najwazniejsze ze zdrowo rosna. Ale powiem ci ze 3 fajna sprawa. [emoji4] [emoji12]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie, ze miednica sie poszerza zeby dzidzi latwiej bylo wyjsc[emoji3]Witam się weekendowow końcu! Jeszcze tylko 9 razy do pracy
Wczorajsze ważenie zmotywowało mnie do picia wody
Obiecałam sobie pić butelkę dziennie, mam nadzieję, że jakoś dam radę. Liczę, że to woda się zatrzymuje, bo dziwne, żeby przytyć prawie 3kg w miesiąc. W ogóle to miednica się w ciąży powiększa? Wczoraj mierzyłam wszystkie spódnice jakie mam i do żadnej nie wchodzę w biodrach chociaż nie zauważyłam, żeby doszło mi tam jakoś sporo tłuszczyku.
No dokładnie, mnie to pokazała tydzień temu [emoji6]mi dziś aplikacja podaje , że jednak czują smak![]()
![]()